Football Talk

Οι Έλληνες του αγγλικού ποδοσφαίρου: Από τον Τσιμίκα στην Νησωτάκη και από τον Γιαννούλη στη Σαρρή!

Οι Έλληνες του αγγλικού ποδοσφαίρου: Από τον Τσιμίκα στην Νησωτάκη και από τον Γιαννούλη στη Σαρρή!

Μας κάνουν περήφανους. Εκπροσωπούν την Ελλάδα στο «Νησί». Είτε βρίσκονται στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, είτε στην δεύτερη, είτε κατέχουν σημαντικές θέσεις σε καίρια «πόστα» για τις ομάδες τους, ανεβάζουν όλο ένα και πιο ψηλά την ελληνική σημαία. Από τον Κώστα Τσιμίκα και τους παίκτες της Νόριτς, μέχρι τη Μαριέλλα Νησωτάκη και τη Βεατρίκη Σαρρή!

Ναι, το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι το κορυφαίο της Ευρώπης. Εδρεύει σε μία χώρα που γνωρίζει από πολιτισμό και που μπορεί να αντιληφθεί πως το αγαπημένο μας σπορ, πρώτα από όλα είναι… παιχνίδι. Μπορείς να κερδίσεις, επιτρέπεται να χάσεις, αλλά οφείλεις να είσαι ανταγωνιστικός.

Για αυτό και οι τόσες πολλές εκπλήξεις, σε κάθε κατηγορία του ποδοσφαίρου στο «Νησί». Από την Premier League, όπου η Άρσεναλ ξεκίνησε την σεζόν για να μπει στην τετράδα μετά από επτά χρόνια, μέχρι τη National League, στην οποία Νοτς Κάουντι και Ρέξαμ «παλεύουν» για την πρωτιά και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Δεν είναι μόνο όμως το ανδρικό πρόσωπο και σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω κείμενο δεν αφορά μόνο ένα φύλο. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να συμβαίνει αυτό όταν η Βεατρίκη Σαρρή, πριν από μερικούς μήνες, στη συνέντευξη που παραχώρησε για το «England365», επισήμανε το ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας της Μπράιτον για το γυναικείο τμήμα; 

Διαβάστε περισσότερα στο England365.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0