Football Talk

Σαβιέ: Φόρεσε ξανά την πράσινη φανέλα μετά από δύο και πλέον χρόνια!

Σαβιέ: Φόρεσε ξανά την πράσινη φανέλα μετά από δύο και πλέον χρόνια!
Έπρεπε να περάσουν παραπάνω από 730 ημέρες για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Σαβιέ σε επίσημο παιχνίδι, με τελευταία του εμφάνιση να χρονολογείται την 21 Νοέμβρη του 2020 και στην εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό.
Η γκολάρα του Βέρμπιτς και το 3-0 από νωρίς στο β' ημίχρονο κόντρα στο Βόλο, έδωσαν τη δυνατότητα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε πάικτες που θέλει να δοκιμάσει ενόψει της συνέχειας. Ένας από αυτούς είναι και ο Πορτογάλος Σαβιέ, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 69' αντί του Σλοβένου σκόρερ του τρίτου τέρματος και πάτησε χορτάrι σε επίσημο ματς μετά δύο και πλέον χρόνια. Τελευταία του παρουσία για το «τρυφύλλι» ήταν στα τέλη του Νοέμβρη του 2020 και σε ένα ντέρμπι «αιωνίων» στο Γ. Καραισκάκης

Ένας τραυματισμός του τότε, τον έιχε πάει... αρκετά πίσω, χωρίς να καταφέρει έκτοτε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπόλονι. Έπειτα, γύρισε στην πατρίδα του και την Εστορίλ για να πάρει χρόνο συμμετοχής και επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι. 

Ούτε τη φετινή σεζόν βέβαια είχε δείξει κάτι το ιδιαίτερο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην τον υπολογίζει. Ωστόσο, το φορτωμένο πρόγραμμα τον αναγκάζει να... ανοίξει το ροτέισον και να αξιολογήσει πρόσωπα και καταστάσεις με τον Σαβιέ να αποτελεί έναν από αυτούς. Μάλιστα, η παρουσία του στη μίνι-προετοιμασία της Κύπρου του δίνει μία δέυτερη ευκαιρία και μένει να φανεί αν θα καταφέρει να την αρπάξει από τα... μαλλιά.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0