![Βόλος: Ετοιμοπόλεμος για το ματς με Παναθηναϊκό](https://www.bnsports.gr/media/k2/items/cache/da790a07d3899464ff32ac91523a1031_XL.jpg)
Ο Κώστας Μπράτσος ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή του Βόλου για το πρώτο παιχνίδι της σειράς στη φάση των «16» με τον Παναθηναϊκό.
Ο Βόλος πρόκειται να φιλοξενηθεί στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» μια ημέρα πριν από τον αγώνα με το «τριφύλλι» ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.
Αναλυτικά:
Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Ουές, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σιέλης, Τριανταφύλλου, Λυμπεράκης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.