Football Talk

Το BN Sports στην ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΚ: Έμφαση στην κατοχή της μπάλας και... καυτός Φαν Βέερτ! (video)

Το BN Sports στην ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΚ: Έμφαση στην κατοχή της μπάλας και... καυτός Φαν Βέερτ! (video)
Το BN Sports βρέθηκε στην ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη (12/12) και σας μεταφέρει όσα έγιναν.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε ανοιχτή προπόνηση το πρωί της Δευτέρας (12/12) στο προπονητικό της κέντρο στα Σπάτα. Ο Ματίας Αλμέιδα συνέχισε να δουλεύει με το σύνολο του, εν όψει των αναμετρήσεων που έρχονται, κόντρα σε Κηφισιά (15/12, 21:30) και Λαμία (21/12, 17:00).

Το πρόγραμμα ξεκίνησε περίπου στις 10:45 (12/12) και περιλάμβανε χαλαρό τρέξιμο,  ανοίγματα υψηλής έντασης στην αρχή και ασκήσεις κατοχής της μπάλας. Παράλληλα, ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ, Κάρλος Ροα, δούλεψε με τους Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη.

 Στο τέλος έγινε προπονητικό διπλό στο μισό γήπεδο. Σε αυτό αγωνίστηκαν από τη μια πλευρά οι Στάνκοβιτς, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Μουκουντί, Πινέδα, Γκαρσία και Κοσιδης, ενώ από την άλλη βρέθηκαν οι Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Μάνταλος, Γιόνσον, Φράνσον και Φαν Βέερτ. Σε ρόλο μπαλαντέρ, ήταν ο Νταμιάν Σιμανσκι και ο Φαν Βέερτ ξεχώρισε, καθώς σημείωσε χατ-τρικ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Άμραμπατ, Τζαβέλλας, Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, Μαχαιράς και Γαλανόπουλος, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο προφυλαχθηκε, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο τελευταίο φιλικό της Ένωσης.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0