Football Talk

Οικογενειακή σχέση… Μαρσέλο και Ρεάλ Μαδρίτης: Υπέγραψε ο γιος του στους Μαδριλένους!

Οικογενειακή σχέση… Μαρσέλο και Ρεάλ Μαδρίτης: Υπέγραψε ο γιος του στους Μαδριλένους!

Γυρίζει ξανά στην αγαπημένη του ομάδα. Παίρνει το αεροπλάνο και βρίσκεται στα γραφεία της Ρεάλ Μαδρίτης, για χάρη του γιου του. Ο Έντσο Άλβες, ο γιος του Μαρσέλο, υπογράφει στην «Βασίλισσα» και η… οικογενειακή σχέση του παίκτη του Ολυμπιακού με τους Ισπανούς, συνεχίζεται για 16η σερί σεζόν!

Πρόκειται για την «ζωντανή» ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Έναν παίκτη που έμεινε στην ομάδα για 15 χρόνια, υπογράφοντας τον Ιούλιο του 2006, που κατέκτησε τα πάντα και έφτασε στο σημείο να θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου.

xin_551103151112737381318_-_Αντιγραφή.jpg

Αποχώρησε, ήρθε στην χώρα μας, αλλά η σχέση του Μαρσέλο με τους Μαδριλένους, είναι… οικογενειακή. Και κάπως έτσι, επέστρεψε στον αγαπημένο του σύλλογο, ακόμη και αν δεν διαθέτει κάποιον ρόλο προς το παρόν στους «Μερένχες».

Γιατί βρέθηκε όμως και πάλι στα γραφεία της ομάδας; Διότι ο γιος του, ο Έντσο Άλβες υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με την αγαπημένη ομάδα του πατέρα του.

Η ιστορία συνεχίζεται, με τον Μαρσέλο πλέον, να έχει ακόμη έναν λόγο να συνεχίσει για 16ο χρόνο, να κάνει την διαδρομό προς το Σαντιάγκο Μπερναμπέου!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0