Football Talk

Άρης: Μένει ελεύθερος και υπογράφει ο Νταρίντα!

Άρης: Μένει ελεύθερος και υπογράφει ο Νταρίντα!
Μία ανάσα από την απόκτηση του Βλάντιμιρ Νταρίντα βρίσκεται ο Άρης καθώς σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, μένει ελεύθερος από τη Χέρτα Βερολίνου για να μετακομίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων και απομένει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα αποδέσμευσής του από τη Χέρτα Βερολίνου για να επικυρωθεί η συμφωνία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «fussball- nachrichten.de», η οποία επικαλείται πηγές της Bild, είναι δεδομένη η απόφαση αποδέσμευσης του 32χρονου ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, εντάσσει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή σε μια λίστα οκτώ παικτών που πρόκειται να μείνουν ελεύθεροι από τη Χέρτα.

«Ο Φρέντι Μπόμπιτς έχει πολλά να κάνει στις επόμενες εβδομάδες. Ο αθλητικός διευθυντής θέλει να ελαφρύνει το ρόστερ της Χέρτα… Σύμφωνα με τη Sport Bild στους Ζίφουικ, Πέκαρικ, Σέλκε και Νταρίντα θα δοθεί η ελευθέρας τους δίχως οικονομική απαίτηση παρότι έχουν συμβόλαια με την ομάδα. Αυτό δείχνει πιο ξεκάθαρο στην περίπτωση του Νταρίντα ο οποίος φημολογείται ότι θα μετακομίσει στον Άρη Θεσσαλονίκης», αναφέρει μεταξύ άλλων.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0