Football Talk

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δικαιώθηκαν οι φόβοι μας για το VAR, πέναλτι στον Μάνταλο στην τελευταία φάση!»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δικαιώθηκαν οι φόβοι μας για το VAR, πέναλτι στον Μάνταλο στην τελευταία φάση!»
«Φωνές» της ΑΕΚ για πέναλτι στον Μάνταλο και κόκκινη στον Εμβιλά, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (13/11, 0-0).
Σχετικά Άρθρα
Η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για την τελευταία φάση του ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό (13/11, 0-0). Συγκεκριμένα, τονίζουν πως υπάρχει πέναλτι στον Μάνταλο από τον Πασχαλάκη, όμως δίνεται οφσάιντ λανθασμένα στον παίκτη της ΑΕΚ, καθώς η μπάλα φτάνει σε αυτόν από κακό παίξιμο του αντιπάλου και συγκεκριμένα από τον Ντόι. Η φάση, ωστόσο, «κόπηκε», αφού ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι και έδωσε οφσαιντ.

Στην ΑΕΚ έχουν μεγάλα παράπονα από το VAR εκεί όπου βρισκόταν ο Σλοβένος, Ματέι Γιουνγκ: «Αυτό που έχουμε να πούμε για την τελευταία φάση με τον Μάνταλο είναι πως δικαίωσε την ανησυχία μας για τον Σλοβένο , Γιουνγκ στο VAR» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τονίζεται πως ο διαιτητής του αγώνα, Γκλεν Νάιμπεργκ, φέρεται να είπε στον Μάνταλο: «Είναι πέναλτι, αλλά είναι οφσάιντ». Από πλευράς ΑΕΚ θεωρούν πως δεν υπάρχει οφσάιντ, άρα ο VAR έπρεπε να διορθώσει την απόφαση του διαιτητή.

Κάτι που αναφέρουν πως έπρεπε να γίνει και στην φάση που ο Εμβιλά βρίσκει στο πρόσωπο του Φαν Βέερτ και τιμωρείται με κίτρινη κάρτα, με τους «κιτρινόμαυρους» να θεωρούν πως έπρεπε να δοθεί κόκκινη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0