Football Talk

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τους «11» της Λεωφόρου επέλεξε ο Μίτσελ, ο Γιόνσον θα είναι ο αντικαταστάτης του Σιμάνσκι για την Ένωση

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τους «11» της Λεωφόρου επέλεξε ο Μίτσελ, ο Γιόνσον θα είναι ο αντικαταστάτης του Σιμάνσκι για την Ένωση
Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης. Με συνταγή... Λεωφόρου κατεβαίνουν στο ματς οι «ερυθρόλευκοι», χωρίς εκπλήξεις η Ένωση, με τον Γιόνσον να αντικαθιστά τον Σιμάνσκι.
Λίγη ώρα πριν το μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, έγιναν γνωστές οι επιλογές των δύο προπονητών για το πως θα παραταχθούν οι ομάδες τους.

Για τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ επέλεξε την ενδεκάδα της Λεωφόρου και συγκεκριμένα σε σχηματισμό 4-2-3-1 τους Πασχαλάκη, Άβιλα, Ντόι, Σωκράτη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Χάμες, Μασούρα, Μπιέλ και Μπακαμπού.


Για την ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε μία ενδεκάδα χωρίς εκπλήξεις, με τον Γιόνσον να αναλαμβάνει τον ρόλου του αμυντικού αμυντικού χαφ απόντος του Σιμάνσκι. Πιο συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι θα ξεκινήσουν με τους:  Αθανασιάδη, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα,  Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Πινέδα, Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0