Football Talk

Παναθηναϊκός Κ19 - Ολυμπιακός Κ19 1-0: «Πράσινη» επικράτηση με Ζεϊμπέκη στο 94'

Παναθηναϊκός Κ19 - Ολυμπιακός Κ19 1-0: «Πράσινη» επικράτηση με Ζεϊμπέκη στο 94'

Στο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα Κ19, οι «πράσινοι» επικράτησαν με 1-0, χάρη στο «buzzer-beater» του Ζεϊμπέκη στο 91’!

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα Κ19. Το «χρυσό» γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Ζεϊμπέκης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας με τον τρόπο αυτό τους τρεις βαθμούς στους «πράσινους».

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, δημιουργώντας ευκαιρίες, χωρίς όμως να τις αξιοποιούν. Οι «ερυθρόλευκοι» από την άλλη απειλούσαν κατά κύριο λόγο με στημένες φάσεις και δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα χώρους για να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Εν τέλει, το «γόρδιο δεσμό» έλυσε στο 91’ ο Ζεϊμπέκης, ο οποίος ύστερα από κόρνερ κέρδισε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 1-0.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Βαγγέλης Σάμιος):
 Κλίντμαν, Τσεβάς, Κάτρης, Προδρομίτης (50' Ζεϊμπέκης) Παυλάκης, Λιατίφης (82' Καλός), Συμεωνίδης, Καλοσκάμης (82' Σπαθάρης), Κυριόπουλος, Βολάκης (82' Τσιάβος), Νταμπίζας (53' Ναλιτζής)

Ολυμπιακός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Παπαδούδης, Κουτσογούλας Ρέτσος, Κωστούλας, Χρήστου, Τσέλα, Μουζακίτης, Σταυρόπουλος (82' Φρέρης), Πατήρας (66' Μπάκουλας) Παπακανελλός (80'. Αλίαγκιτς) Μοίρας (70' Προκοπίου)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0