Football Talk

ΑΕΚ: Προβλήματα και με Αραούχο – Μουκουντί

ΑΕΚ: Προβλήματα και με Αραούχο – Μουκουντί
Οι δυο παίκτες της ΑΕΚ δεν προπονήθηκαν την Τετάρτη (2/11)  – Τι γίνεται με τους υπόλοιπους τραυματίες.
Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη, καθώς προβλήματα προέκυψαν και με τους Σέρχιο Αραούχο και Αρόλντ Μουκουντί. Ο Αργεντινός έχει ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, δεν γυμνάστηκε σήμερα και θα υποβληθεί σε εξετάσεις να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Όπως είναι φυσικό η ανησυχία είναι μεγάλο. Οσον αφορά τον Μουκουντί έχει ίωση και ως εκ τούτου ούτε αυτός γυμνάστηκε σήμερα! Θυμίζουμε πως νοκ άουτ είναι και ο Βίντα με θλάση στον προσαγωγό, ενώ και ο Κοσίδης έχει πρόβλημα και δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα.

Στα θετικά το γεγονός ότι τόσο ο Στίβεν Τσούμπερ, όσο και ο Τομ Φαν Βέερτ ανεβάζουν ρυθμούς και βρίσκονται στην τελική ευθεία της επιστροφής τους. Σήμερα έκαναν ατομικό αλλά σε πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Παραμένει άγνωστο ακόμα ωστόσο αν θα προλάβουν να μπουν στην αποστολή για Τρίπολη.

Εν τω μεταξυ στη σημερινή προπόνηση, ο Ματίας Αλμέιδα έδειξε κάποιες από τις σκέψεις του σχετικά με το ματς της Κυριακής. Στο μίνι δίτερμα που έπαιξαν οι παίκτες όπου ήταν πάντως 10 εναντίον 10 με τους βασικούς χρησιμοποίησε τους Μήτογλου – Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας, τον Ρότα δεξί μπακ, τον Μοχαμάντι αριστερό, στο κέντρο τους Σιμάνσκι – Πινέδα, δεξιά τον Ελίασον, αριστερά τον Γκατσίνοβιτς και μπροστά κορυφή τον Λιβάι Γκαρσία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0