Football Talk

Λίβερπουλ: Και αν ο κύκλος απλά έχει «κλείσει» στα 7 χρόνια;

Λίβερπουλ: Και αν ο κύκλος απλά έχει «κλείσει» στα 7 χρόνια;

Στις 8 Οκτωβρίου του 2015, ο Γιούργκεν Κλοπ προσλαμβάνεται από την Λίβερπουλ. Μέσα σε επτά χρόνια, έχει κατακτήσει τα πάντα. Την Premier League, το Champions League, το πρώτο FA Cup μετά από 14 χρόνια, το Λιγκ Καπ, είναι ο «αρχιτέκτονας» της μοναδικής ομάδας που διεκδίκησε τα πάντα μέχρι τον Απρίλιο, έχοντας πάρει δύο τίτλους, ενώ ανέδειξε και αναρίθμητους ποδοσφαιριστές, φτάνοντας αρκετούς να παίξουν πιθανώς και πάνω από αυτό που μπορούσαν. Η φετινή σεζόν ή μάλλον το φετινό ξεκίνημα, είναι αρνητικό. Φταίνε οι μεταγραφές; Φταίνε οι ιδιοκτήτες; Ή μήπως ένας πλήρως επιτυχημένος κύκλος ολοκληρώνεται στην επταετία και πρέπει αυτό να γίνει αποδεκτό;

Αντιλαμβάνεται κανείς πόσα πράγματα έχει πετύχει ο Γιούργκεν Κλοπ με την Λίβερπουλ; Την παρέλαβε σε μία κατάσταση που δεν έμοιαζε με διάλυση, αλλά δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος πλησιέστερη λέξη για να την περιγράψει και την έχει κάνει μία από τις κορυφαίες ομάδες του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Όπως και να πηγαίνει φέτος. Όπως και να συνεχίσει να πηγαίνει σε ολόκληρη την τρέχουσα σεζόν. Άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία της, της θύμισε το ένδοξο παρελθόν της και την έκανε ξανά διεκδικήτρια κάθε λογής τίτλου, έχοντας κατακτήσει μαζί του, περισσότερα από όσα πήρε αθροιστικά από την έναρξη του 21ου αιώνα και έπειτα.

Διαβάστε την συνέχεια στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0