Football Talk

ΑΕΚ: Στη Λιβαδειά για το αήττητο και την καταδίωξη του Παναθηναϊκού

ΑΕΚ: Στη Λιβαδειά για το αήττητο και την καταδίωξη του Παναθηναϊκού
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το απόγευμα (18:00 – NovaSports Prime) εκτός έδρας τον Λεβαδειακό σε ένα παιχνίδι όπου έχει σημαντικές απουσίες, αλλά και την υποχρέωση να κερδίσει έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της.
Η ΑΕΚ πορεύεται τις τελευταίες εβδομάδες μετρώντας ένα καλό νικηφόρο σερί πέντε αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πάει πολύς καιρός από τότε που η ΑΕΚ είχε καταφέρει κάτι ανάλογο και αποτελεί ευκαιρία γι’ αυτήν διευρύνει τα νικηφόρα αποτελέσματα. Επόμενο εμπόδιο γι’ αυτήν ο Λεβαδειακός εκτός έδρας.

Έχοντας πάνω από 1000 φίλους της στο πλευρό της, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καλείται να πάρει ένα ακόμα «τρίποντο» και για να αυξήσει το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα και φυσικά να συνεχίσει την καταδίωξη του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού, διατηρώντας τη μεταξύ τους διαφορά στους έξι βαθμούς.

Αυτό θα συμβεί φυσικά μόνο αν κερδίσει και τον Λεβαδειακό. Όπως όλα τα ματς, έτσι κι αυτό δε θεωρείται εύκολο, αν δεν αποδειχθεί στο χορτάρι. Η ομάδα του Βέλιτς πριν μερικές εβδομάδες πήγε ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ στο ίδιο γήπεδο, ενώ είχε βάλει δύσκολα και στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Δεν είναι ομάδα που τα παρατάει ο Λεβαδειακός και το ίδιο θα κάνει και κόντρα στην ΑΕΚ. Μία ΑΕΚ η οποία πάει με σημαντικές απουσίες στη Λιβαδειά. Το μεγάλο πρόβλημα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς τόσο ο Χατζισαφί, όσο και ο Μοχαμάντι είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών.

Εκτός αυτών των δυο ο Αλμέιδα δεν υπολογίζει και τους επίσης τραυματίες Τσούμπερ, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ. Το θέμα όμως κυρίως είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έχει δοκιμάσει πράγματα ο προπονητής στις προπονήσεις προκειμένου να καλύψει αυτό το κενό: έχει δοκιμάσει τον νεαρό Ραντόνια ως αριστερό μπακ, έχει δοκιμάσει και τριάδα στην άμυνα, ενώ υπάρχει και η λύση του Σιντιμπέ.

Σύμφωνα με τις δοκιμές λοιπόν, στο τέρμα θα είναι ο Αθανασίαδης. Στην άμυνα οι Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Ραντόνια. Στο κέντρο οι Σιμάνσκι – Πινέδα, ο Γκατσίνοβιτς αριστερά, ο Ελίασον δεξιά και μπροστά οι ΑραούχοΛιβάι Γκαρσία. Στο ενδεχόμενο που επιλέξει τριάδα ο προπονητής τα σενάρια για θέσεις παικτών αλλάζουν και είναι αρκετά.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0