Football Talk

Σπόραρ: «Μία αυθόρμητη συνεννόηση με τον Βέρμπιτς έφερε το γκολ!»

Σπόραρ: «Μία αυθόρμητη συνεννόηση με τον Βέρμπιτς έφερε το γκολ!»
Δηλώσεις του «χρυσού» σκόρερ του Παναθηναϊκού, Άντραζ Σπόραρ, μετά την επικράτηση της ομάδας του κόντρα στον Άρη (23/10, 1-0).
Χαρούμενος, αλλά και συγκρατημένος, παράλληλα, εμφανίστηκε ο Άντραζ Σπόραρ, ο άνθρωπος που έκρινε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη (23/10, 1-0) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV, αναφέρθηκε τόσο στη φάση του γκολ, όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως το 9/9 λέει πολλά, αλλά ο δρόμος έως τον τίτλο, είναι μακρύς.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τη δυσκολία της νίκης:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ίσως όχι το καλύτερο από πλευράς μας. Υπήρχαν πολλές διακοπές, ειδικά στα τελευταία 30 λεπτά, αλλά στο τέλος, δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε μέσω μίας στημένης φάσης, να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στην άμυνά μας, που για ακόμα μία φορά δεν δεχθήκαμε γκολ».

Για τη φάση του γκολ:
«Ήταν κάτι αυθόρμητο. Είπα στον Βέρμπιτς να στείλει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι. Αυτό έκανε και σκόραρα».

Για το ρεκόρ της σεζόν 1994/95 που ισοφάρισε:
«Δεν ξέρω αν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα όπως τότε, είναι πολύ νωρίς, αλλά το 9/9 είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, σπουδαίο προπονητή, είμαστε σαν οικογένεια και αυτό φαίνεται στο χορτάρι. Είχαμε ψυχή και θα πω για ακόμα μία φορά, για το πόσο ωραίο είναι να παίζεις μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0