Football Talk

Πινέδα: «MVP ήταν όλη η ομάδα»

Πινέδα: «MVP ήταν όλη η ομάδα»
Ο Ορμπελίν Πινέδα αναδείχθηκε MVP στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, με τον ίδιο να τονίζει κατά την παραλαβή του βραβείου ότι όλοι συνέβαλαν για να έρθει η νίκη της ΑΕΚ.
Ο Ομπερλίν Πινέδα μίλησε στο AEK TV μετά την ανάδειξή τους ως MVP του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Μεξικανό να κάνει λόγο για συνολική δουλειά για να έρθει τελικά η νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ορμπελίν Πινέδα:

 
 

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι αλλά αυτό που αξίζει είναι η νίκη. Είχαμε τον έλεγχο, θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι έστω και με το ένα γκολ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορούμε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Ανεξαρτήτως του πόσα γκολ βάζεις, αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι όταν τελειώνει το παιχνίδι να φεύγεις με τη νίκη. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, μακάρι να είμαστε πιο τυχεροί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Κατά την άποψή μου MVP είναι η ομάδα. Το βραβείο ανήκει στο σύνολο των παικτών. Ο καθένας προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συνεπώς θεωρώ ότι το βραβείο ανήκει στην ομάδα. Ευχαριστώ πάντως τον κόσμο που με ψήφισε για MVP».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0