Football Talk

Βόλος – Λεβαδειακός 2-1: Πέντε λεπτά ήταν αρκετά και... δεύτερη σερί ανατροπή! (video)

Βόλος – Λεβαδειακός 2-1: Πέντε λεπτά ήταν αρκετά και... δεύτερη σερί ανατροπή! (video)
Σε ένα ματς με τρομερές εναλλαγές, ο Βόλος κατάφερε και συνέχισε το νικηφόρο σερί του, φτάνοντας ξανά με ανατροπή στη νίκη επί του Λεβαδειακού, την τέταρτη συνεχόμενη, που τον φέρνει προς το παρόν στη δεύτερη θέση της Super League!

Σε ένα ματς με πολλές φάσεις, τρία γκολ και ανατροπές, ο Βόλος επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-1 για την αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, δεύτερη σερί με ανατροπή και βρίσκονται πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας! Καλό πρόσωπο από τους Βοιωτούς, οι οποίοι ωστόσο δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμά τους και δέχθηκαν δύο γρήγορα γκολ γνωρίζοντας ακόμα μία ήττα.


1ο Ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο για τις δύο ομάδες, οι οποίες δεν θέλησαν να ρισκάρουν από νωρίς. Το πρώτο 25λεπτο πέρασε χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία.

 Η πρώτη πολύ καλή στιγμή ήταν για τον Λεβαδειακό στο 35’. Ο Βινίσιους έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Τορό όμως ο παίκτης των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κλέιμαν.

Στο 31’ ο Λεβαδειακός θα απειλήσει και πάλι με κόρνερ. Ο  Μουτίνιο εκτέλεσε, ο Λιάγκας πήρε την κεφαλιά όμως ο Κλέιμαν έδιωξε και πάλι με το ένα χέρι!

Επτά λεπτά αργότερα, στο 38’ ο Βόλος απάντησε με τους Φερνάντες και Οζέγκοβιτς να συνδυάζονται ωραία όμως το σουτ του δεύτερου έφυγε άουτ.

2ο Ημίχρονο

Ο Λεβαδειακός πατούσε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε περισσότερες φάσεις στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να σκοράρει νωρίς, στο 53’ με απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο! Ο άσος των φιλοξενούμενων δεν άφησε κανένα περιθώριο στον κατά τ’άλλα εξαιρετικό Κλέιμαν, καθώς έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας!

Το ματς ενώ έδειχνε να κάθεται προς τη μεριά των Βοιωτών, μετά το προβάδισμα τους άλλαξε εντελώς! Μέσα σε πέντε λεπτά ο Βόλος κατάφερε να φέρει τούμπα το σκορ! Αρχικά ο Τσοκάνης στο 62’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε για την ομάδα του. Πριν καλά καλά συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, ο Βόλος χτύπησε για δεύτερη φορά, με τον Ντέλετις να υπογράφει την ανατροπή με ωραίο σουτ στο 68’!

Ο Λεβαδειακός στη συνέχεια προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, κέρδισε αρκετά κόρνερ αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κανένα. Στο 87’ μάλιστα, οι Βοιωτοί θα χάσουν τεράστια ευκαιρία με τον Τσιριγώτη να μην μπορεί να σκοράρει σε κενή εστία! Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα, με τους γηπεδούχους να κρατάνε το υπέρ τους 2-1 και να φτάνουν στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα!

Ο MVP

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Τσοκάνης ήταν καθοριστικός για την ομάδα του, πέτυχε ξανά γκολ, ενώ η παρουσία του στη μεσσαία γραμμή του Βόλου ήταν εξαιρετική.

Η φάση του αγώνα

Η φάσου του 87' με τον Τσιριγώτη να χάνει απίστευτη ευκαιρία σε κενή εστία ήταν δυστυχώς για τον ίδιο καθοριστική καθώς αν σκόραρε το ματς θα ήταν τελείως διαφορετικό.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Άλχο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεσκίδα (69' Νοκέρ), Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς (83' Ματίγια), Οζέγκοβιτς (76' Κούτσιας)

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Παναγιώτου (74' Λούα Λούα), Βινίσιους, Λιάγκας, Τσάπρας, Μεχία, Νίκας, Μουτίνιο, Τορό (74' Χάμοντ), Βρακάς (46' Μπαχανάκ), Δούμτσιος (62' Τσιριγώτης)



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0