Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Η Λίβερπουλ ήταν, είναι και θα είναι πάντα διεκδικήτρια του πρωταθλήματος»

Γκουαρδιόλα: «Η Λίβερπουλ ήταν, είναι και θα είναι πάντα διεκδικήτρια του πρωταθλήματος»

Στις δηλώσεις του για την αναμέτρηση με την Λίβερπουλ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε ότι η Λίβερπουλ παρά το κακό ξεκίνημα, παραμένει ακόμα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι «μονομαχούν» για την 11η αγωνιστική της Premier League και σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα παρά το κακό ξεκίνημα των Reds, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παραμένει διεκδικήτρια του τίτλου.

Συγκεκριμένα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης ο Ισπανός τόνισε πως η Λίβερπουλ παραμένει στη μάχη του πρωταθλήματος, ιδίως από τη στιγμή που βρισκόμαστε στις πρώτες αγωνιστικές και αναμένεται Παγκόσμιο Κύπελλο κατά την διάρκεια της σεζόν.

Οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα:

«Η γνώμη που έχω για τη Λίβερπουλ είναι ό,τι τίποτα δεν έχει αλλάξει βάσει της βαθμολογίας. Η Λίβερπουλ πάλευε για τέσσερις τίτλους πέρσι. Τελικά δεν τα κατάφεραν για λεπτομέρειες. Είναι η ίδια ομάδα. Θα υπάρξουν και άσχημες στιγμές, έτσι είναι η φύση της διοργάνωσης.

Η Λίβερπουλ όμως ήταν, είναι και θα είναι πάντα διεκδικήτρια του τίτλου. Γνωρίζω την ποιότητα που έχουν. Αν έμεναν μόνο 10 παιχνίδια τότε θα έλεγα ότι δεν προλαβαίνουν να φτάσουν στην κορυφή. Αλλά με τα τωρινά δεδομένα ενώ έρχεται και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο...» ήταν οι δηλώσεις του Καταλανού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0