Football Talk

Το σχόλιο του Κάρλος Ρόα, για το ενδιαφέρον της Τσίβας για Αλμέιδα

Το σχόλιο του Κάρλος Ρόα, για το ενδιαφέρον της Τσίβας για Αλμέιδα
Τι ανέφερε ο συνεργάτης του Ματίας Αλμέιδα και προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ, Κάρλος Ρόα, για το ενδιαφέρον της Τσίβας, για τον Αργεντίνο προπονητή.
Η Τσίβας «αναπολεί» τις στιγμές που βίωσε, με τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της, αλλά ο Αργεντίνος τεχνικός, είναι πλήρως προσηλωμένος στο πρότζεκτ της ΑΕΚ. Ένα πρότζεκτ που τον έπεισε να έρθει στην Ευρώπη και είναι ενθουσιασμένος με αυτό.

Όπως έχει ξεκαθαρίσει ήδη από τη συνέντευξη Τύπου, θέλει να μείνει για χρόνια στην «Ένωση», ενώ δεσμεύεται παράλληλα με συμβόλαιο 2 ετών, με δυνατότητα ανανέωσης από την πλευρά της ΑΕΚ, για έναν ακόμη χρόνο. Εν ολίγοις, η Τσίβας θα πρέπει να περιμένει για την επιστροφή του Αργεντίνου τεχνικού, αν ποτέ αυτή υλοποιηθεί εν τέλει.

Ο συνεργάτης του και προπονητής τερματοφυλάκων, Κάρλος Ρόα, ρωτήθηκε από Μεξικανό δημοσιογράφο, για το ενδιαφέρον της Τσίβας και απάντησε.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε, στον Ρικάρδο Καδένα, της ιστοσελίδας, bolavip.com:

«Για εμάς η Τσίβας ήταν η δόξα για εμάς ως τεχνικό τιμ. Η Τσίβας ήταν ο συνδυασμός ό,τι καλύτερου έχουμε κάνει στο ποδόσφαιρο. Παίξαμε επτά τελικούς και κερδίσαμε πέντε σε τρία χρόνια. Δεν θέλω να πω ότι είναι το δεύτερο σπίτι μας αλλά έχουμε πολύ κόσμο που μας αγαπάει και εμείς έχουμε πολύ καλές αναμνήσεις από τους οπαδούς στο Μεξικό και με αυτή την ομάδα των παικτών. Με την πλειονότητα από αυτούς διατηρούμε επαφή μέσω των social media. H επιστροφή όμως δεν εξαρτάται από εμένα αλλά τον Ματίας Χεσούς Αλμέιδα. Πάντα έχει μια μεγάλη αγάπη και σεβασμό γι’ αυτό το μέρος. Πάντα μιλάει για την Τσίβας γιατί χωρίς αμφιβολία ήταν ένα εντυπωσιακό βήμα. Ήταν ένα μέρος που μάθαμε, ένα μέρος πολύ καλό για εμάς και τις οικογένειες μας.

Αγαπά τον κόσμο της Τσίβας και τον αγαπά όλος ο κόσμος. Ο Ματίας έχει κάτι το ξεχωριστό, είναι σαν σταρ. Προσελκύει το φως. Πραγματικά όπου πάει όλοι θέλουν να είναι μαζί του. Τον χαιρετούν ζητούν ένα αυτόγραφο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0