Football Talk

Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται τα προβλήματα, διάστρεμμα ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται τα προβλήματα, διάστρεμμα ο Κουρμπέλης

Νέο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να έχει αποκομίσει διάστρεμμα από τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. «Τρέχει» για να προλάβει την αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ακόμα ένα πρόσωπο προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών του Παναθηναϊκού. Αυτή τη φορά είναι ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο Έλληνας διεθνής αποχώρησε ως τραυματίας από τον αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (1-0, 9/10) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα πρώτου βαθμού, πράγμα που σημαίνει ότι ο μέσος του «τριφυλλιού» θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει να είναι έτοιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία (16/10).

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας:

«Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με προπόνηση σε δύο γκρουπ για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Το πρωί της Δευτέρας όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. εξαίρεση ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος στο χθεσινό ματς υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην ποδοκνημική και ακολούθησε θεραπεία.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι.

Ο Τσέριν ανέβασε ρυθμό στο ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκαναν οι Σπόραρ, Κώτσιρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0