Football Talk

Premier League: Ο ορισμός του «μόνο νίκη» στην 10η αγωνιστική – Επτά άσσοι, δύο «διπλά», μόλις μία ισοπαλία!

Premier League: Ο ορισμός του «μόνο νίκη» στην 10η αγωνιστική – Επτά άσσοι, δύο «διπλά», μόλις μία ισοπαλία!

Ακόμη μία απόδειξη πως η Premier League είναι το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα του κόσμου, έλαβε χώρα στην 10η αγωνιστική, καθώς αν παρατηρήσει κανείς τα αποτελέσματα, είδαμε μόλις μία… ισοπαλία. Επτά άσσοι, δύο «διπλά», ένα ισόπαλο ματς!

Πολλά είναι τα συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει κανείς από την 10η αγωνιστική της Premier League. Όπως άλλωστε συμβαίνει και μετά από κάθε μία στροφή του αγγλικού πρωταθλήματος, από το ξεκίνημα της σεζόν, που συναντά κανείς την Άρσεναλ στην κορυφή και τη Μάντσεστερ Σίτι να την καταδιώκει.

Στην πρώτη διψήφια αγωνιστική της τρέχουσας Premier League, είδαμε τους Λονδρέζους να κερδίζουν και να αφήνουν στο -14 τη Λίβερπουλ από την κορυφή, τον Έρλινγκ Χάαλαντ να φτάνει τα 20 γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, δύο μέρες πριν από την 10η Οκτωβρίου, την Τσέλσι να συνεχίζει την ανοδική της πορεία με τον Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο και την Τότεναμ να αποτελεί την πρώτη ομάδα που κερδίζει τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι στο «Νησί».

Παράλληλα, η Γουέστ Χαμ και η Κρίσταλ Πάλας υπερασπίστηκαν την έδρα τους με ανατροπή, ενώ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Έβερτον, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει τα 700 γκολ καριέρας σε συλλογικό επίπεδο.

Όπως θα διαπιστώσατε, αναφερθήκαμε μόνο σε νίκες. Το Σαββατοκύριακο δεν υπήρξε ούτε μία ισοπαλία, ωστόσο, το ματς της Δευτέρας (10/10) που έριξε την «αυλαία» στην 10η αγωνιστική της Premier League, ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Άστον Βίλα, «έσπασε» την παράδοση. Κάπως έτσι, είχαμε μία ισοπαλία, επτά «άσσους» και δύο «διπλά», με τη Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ να αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα.

Παράλληλα, οι μοναδικές ομάδες που δεν βρήκαν γκολ εκτός έδρας είναι η Σαουθάμπτον στο Έτιχαντ και η Γουλβς στο Στάμφορντ Μπριτζ, ενώ η Μπράιτον έμεινε για πρώτη φορά στο «μηδέν» εντός έδρας, στο ντεμπούτο του Ντε Τζέρμπι στο Άμεξ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής της Premier League:

Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον 4-0

Νιούκαστλ – Μπρέντφορντ 5-1

Τσέλσι – Γουλβς 3-0

Μπράιτον – Τότεναμ 0-1

Κρίσταλ Πάλας – Λιντς 2-1

Γουέστ Χαμ – Φούλαμ 3-1

Άρσεναλ – Λίβερπουλ 3-2

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

Νότιγχαμ Φόρεστ - Άστον Βίλα 1-1


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0