Football Talk

Πιάνιτς για Κούμαν: «Χωρίς ένταση οι προπονήσεις του, δεν προετοιμαζόμασταν για τα ματς»

Πιάνιτς για Κούμαν: «Χωρίς ένταση οι προπονήσεις του, δεν προετοιμαζόμασταν για τα ματς»

O Μίραλεμ Πιάνιτς δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένος με τον Ρόναλντ Κούμαν ως προς τον τρόπο που ο Ολλανδός δούλευε στην προπόνηση και αυτό το κατέστησε σαφές μιλώντας σε ισπανικό μέσο.

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς φόρεσε για ένα χρόνο τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, όμως «πέρασε και δεν ακούμπησε». Ίσως ρόλο σε αυτό να έπαιξε το γεγονός πως με τον τότε τεχνικό των «Μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν, δεν είχαν και την καλύτερη δυνατή σχέση.

Ο συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα και νυν στην Αλ Σαρίγια, «έστησε στον τοίχο» τον Κούμαν, μιλώντας σε ισπανικό μέσο, τονίζοντας πως οι προπονήσεις στη Βαρκελώνη ήταν άνευρες.

Πιο αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Μου είχαν κάνει εντύπωση οι προπονήσεις με τον Κούμαν. Δεν υπήρχε ένταση, δεν υπήρχε τακτική, δεν υπήρχαν ιδέες. Δεν προετοιμαζόμασταν για τα ματς. Η προετοιμασία με τον Τσάβι ήταν καλή, έμοιαζε με εκείνη που κάναμε στη Γιουβέντους, όταν κατακτούσαμε τα πάντα».

Και συμπλήρωσε ότι: «Ο Κούμαν δεν με σεβάστηκε, ποτέ δεν μου μιλούσε. Μπορώ να ανεχτώ τα πάντα, αλλά θέλω να μου μιλάνε στο πρόσωπό μου και όχι να με αντιμετωπίζουν σαν 15χρονο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0