Football Talk

Πρώτη με τον Παναθηναϊκό ο Τρουιγιέ, ατομικό ο Κώτσιρας!

Πρώτη με τον Παναθηναϊκό ο Τρουιγιέ, ατομικό ο Κώτσιρας!

Την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Αλέξις Τρουιγιέ, με τον Γιάννη Κώτσιρα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεις και τις... απουσίες να είναι πολλές!

Ο Αλέξις Τρουιγιέ έκανε την παρθενική του προπόνηση με την ομάδα του Παναθηναϊκού και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μια… πρώτη γεύση από τον Γάλλο μέσο. Οι «πράσινοι» μετά την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και το διήμερο ρεπό (Κυριακή, Δευτέρα), επανήλθαν στις προπονήσεις την Τρίτη (20/9).

Από εκεί έλειπαν πολλοί ποδοσφαιριστές, λόγω εθνικών ομάδων! Πιο συγκεκριμένα, οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και Τσοκάι απουσίαζαν! Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ ολοκληρώθηκε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης!

Στην προπόνηση, μάλιστα παρευρέθηκαν ποδοσφαιριστές της κ-19 κατηγορίας για να συμβάλλουν αριθμητικά λόγω των απουσιών. Ο Γιάννης Κώτσιρας λόγω της ενόχλησης στον ορθό μηριαίο, δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στα ομαδικά προγράμματα και ακολούθησε ατομικό!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0