Football Talk

Ο Λεβαντόφσκι «μιμείται» τον Μέσι και... γυρίζει την Μπαρτσελόνα σε εποχές τίτλων! (video)

Ο Λεβαντόφσκι «μιμείται» τον Μέσι και... γυρίζει την Μπαρτσελόνα σε εποχές τίτλων! (video)

Η Μπαρτσελόνα δεν δέχεται γκολ ούτε με... αίτηση, ο Λεβαντόφσκι σκοράρει με ρυθμούς που μόνο ο Μέσι θα μπορούσε να ακολουθήσει και όλοι οι «οιωνοί» δείχνουν τίτλο στο τέλος της σεζόν!

Η Έλτσε ήταν το τελευταίο «θύμα» της Μπαρτσελόνα. Το σύνολο του Τσάβι επικράτησε με 3-0 (17/09) και όχι μόνο κατέγραψε την πέμπτη του συνεχόμενη νίκη στη φετινή La Liga, αλλά το έπραξε με ένα νέο, επιβλητικό σκορ. Έως και την 6η αγωνιστική, μετρά τρεις «τεσσάρες» και δύο «τριάρες», χωρίς, ωστόσο, να παρουσιάζεται αφελές στα μετόπισθεν. Αντιθέτως!


Οι «μπλαουγκράνα» έχουν μαζέψει μόλις μία φορά την μπάλα από τα δίχτυα τους, στο 4-1 (21/08) επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το συνολικό 18-1 υπέρ τους είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό και «γυρίζει» τον σύλλογο οκτώ χρόνια πίσω.

Στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2014/15, οι Καταλανοί δεν δέχθηκαν γκολ στις οκτώ (!) πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Με 20 γκολ υπέρ και μηδέν κατά, μέτρησαν επτά νίκες και μία -λευκή προφανώς- ισοπαλία. Ποιο ήταν το φινάλε της σεζόν; Η τελευταία κορυφαία στιγμή του συλλόγου εκτός συνόρων: η κατάκτηση του Champions League!


Κάποιοι θα το «προσπεράσουν», άλλοι θα το θεωρήσουν οιωνό τροπαίου. Το μόνο που μένει αδιαπραγμάτευτο είναι πως η φετινή εκδοχή της Μπαρτσελόνα εντυπωσιάζει, γεγονός που φέρει «φαρδιά-πλατιά» την υπογραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.


Νέα «ντοπιέτα» κόντρα στην Έλτσε, η τρίτη στο πρωτάθλημα και όγδοο γκολ, μέσα σε μόλις έξι εμφανίσεις!

Ο Πολωνός επιθετικός φρόντισε να «κόψει» με το... καλημέρα κάθε συζήτηση περί δυσκολίας στην προσαρμογή στην Ισπανία, μετά από 12 συναπτά έτη στην Bundesliga. Όχι μόνο δεν δυσκολεύεται, αλλά λίγο έλειψε να «πιάσει» το μυθικό ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι, από την εκκίνηση της σεζόν 2017/18.

Τότε, σε μόλις έξι αγωνιστικές, βρήκε εννέα φορές δίχτυα. Μία παραπάνω από τον «Λέβα».

Στο τέλος της σεζόν δεν είχε Champions League για την Μπαρτσελόνα, αλλά πρωτάθλημα. Αν και φέτος έρχεται παρόμοιο φινάλε, κανείς στο «στρατόπεδό» της, δεν θα έλεγε «όχι».

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0