Football Talk

ΑΕΚ: Η υπόθεση Φερνάντες και το ενδεχόμενο να κάνει κι άλλη μεταγραφή

ΑΕΚ: Η υπόθεση Φερνάντες και το ενδεχόμενο να κάνει κι άλλη μεταγραφή
Τι ισχύει για την περίπτωση του Πάολο Φερνάντες – Οι φήμες και η πραγματικότητα.

Ο Πάολο Φερνάντες βρέθηκε κοντά στον ΠΑΟΚ. Αρνήθηκε όμως ο παίκτης του Βόλου να μετακομίσει στην Τούμπα και από εκεί μετά ξεκίνησε μία έντονη φημολογία ότι στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει (ξανά) η ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ ασχολήθηκε ενεργά με τον Φερνάντες, όπως και τον Φαν Βέερτ.

Τον δεύτερο τον αγόρασε από το Βόλο. Για τον Φερνάντες όμως ο Βόλος αξίωνε πάρα πολλά χρήματα (πάνω από 1 εκατ. ευρώ), ενώ παράλληλα η ΑΕΚ δεν είχε τεράστια ανάγκη για παίκτη στη θέση του. Η περίπτωση Φερνάντες «πάγωσε» αρκετά για την Ένωση, όμως ζεστάθηκε πάλι κάπως, όταν υπήρχε η φήμη και η αίσθηση ότι μπορεί να φέρει πρόταση ο Νορντίν Άμραμπατ και να αποχωρήσει (ο Φερνάντες παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, όπως και ο Άμραμπατ). Και πάλι τότε ο Βόλος αξίωνε πολλά χρήματα, για έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι. Στο ενδιάμεσο δεν ήρθε τελικά στην ΑΕΚ ούτε πρόταση από Τουρκία ή Εμιράτα για τον Άμραμπατ.

Άρα η ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες δεν ασχολήθηκε ενεργά με τον Φερνάντες. Το τόνιζαν από την ΠΑΕ μάλιστα ουκ ολίγες φορές, με τελευταία ίδια σημείωσή τους το μεσημέρι της Τετάρτης. Την Πέμπτη (15/9) κλείνει η μεταγραφική περίοδος για την αγορά παικτών από μία ομάδα σε άλλη. Μέχρι και τώρα η ΑΕΚ δεν έχει κάνει καμία ουσιαστική κίνηση για να αγοράσει τον Φερνάντες, ειδικά από τη στιγμή που ο Άμραμπατ παραμένει στο ρόστερ. Τώρα τον Γενάρη ή το επόμενο καλοκαίρι είναι μία άλλη ιστορία.

Ο Φερνάντες πάντως έδειξε με το «όχι» που είπε στον ΠΑΟΚ ότι θέλει να χειριστεί ο ίδιος το μέλλον του, αφού μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Αν ο παίκτης επιλέξει την ΑΕΚ για το μέλλον του τότε δε θεωρείται απίθανο κι ανάλογα με τις ανάγκες που θα έχει η Ένωση, να κινηθεί τον Γενάρη για την απόκτησή του. Όμως όλα αυτά μπορούν να περιμένουν. Προς το παρόν πάντως κι αν δεν γίνει έκπληξη της τελευταίας στιγμής, δε φαίνεται να υπάρχει «ζεστό» ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φερνάντες προκειμένου να τον κλείσει ως την Πέμπτη.

Εδώ να σημειωθεί επίσης πως ο Αλμέιδα είχε τονίσει σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι είναι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που έγιναν και πως πλέον έχει δυο παίκτες σε όλες τις θέσεις. Αυτή η δήλωση απαντά και στο ερώτημα αν θα κάνει η ΑΕΚ τώρα άλλη μεταγραφή. Εφόσον προκύψει, λοιπόν, κάποια αποχώρηση τότε ναι… Αν και ούτε αυτό το σενάριο δείχνει να έχει βάση, για την ώρα. Διαφορετικά αν γίνει μεταγραφή θα πρόκειται για κάποια έκπληξη ή σούπερ ευκαιρία.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0