Football Talk

Αλμέιδα: «Το δεύτερο πέναλτι του Παναθηναϊκού είναι εκτός περιοχής!» (video)

Αλμέιδα: «Το δεύτερο πέναλτι του Παναθηναϊκού είναι εκτός περιοχής!» (video)
Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μετά την ήττα με σκορ 2-1 (11/09) από τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.
Σχετικά Άρθρα
Ευχαριστημένος από την απόδοση της ΑΕΚ, αλλά όχι από το αποτέλεσμα και τις διαιτητικές αποφάσεις στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, έμεινε ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντίνος τεχνικός της «Ένωσης», στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της COSMOTE TV, μετά την ήττα της ομάδας του με 2-1 (11/09) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, στάθηκε κυρίως στο δεύτερο πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ των «πρασίνων», τονίζοντας πως άλλαξε την πορεία του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι:
«Το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Μιλάμε για τρεις βαθμούς που δεν έχω σύμφωνη γνώμη. Υπήρχε ένα αγωνιστικό μειονέκτημα με βάση τις αποφάσεις. Το δεύτερο πέναλτι ήταν έξω από την περιοχή. Υπήρχε ένα αγωνιστικό μειονέκτημα για την ομάδα μας. Εκεί άλλαξε όλο το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχε κατοχή ο Παναθηναϊκός, γιατί του δώσαμε χώρο. Όλο το παιχνίδι άλλαξε με τα δύο πέναλτι του διαιτητή. Έδωσα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τον τρόπο που έπαιξαν, αλλά το αποτέλεσμα δεν με βρίσκει σύμφωνο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0