Football Talk

ΑΕΚ: Η «επιστροφή» Γαλανόπουλου μετά από έναν χρόνο!

ΑΕΚ: Η «επιστροφή» Γαλανόπουλου μετά από έναν χρόνο!
Ο Κώστας Γαλανόπουλος βίωσε πολύ δύσκολες στιγμές τον τελευταίο χρόνο, αλλά η επιλογή του Ματίας Αλμέιδα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/09, 21:30), δείχνει πως επέστρεψε ξανά για τα καλά!
Η αποστολή της ΑΕΚ για το πρώτο της ντέρμπι στη φετινή Super League, κόντρα στον Παναθηναϊκό, επιφύλασσε μία μεγάλη -και ευχάριστη- έκπληξη. Όχι, δεν ήταν μόνο η επιλογή του Τομ Φαν Βέερτ. Άλλωστε, ο Ολλανδός φορ ήρθε «έτοιμος» από τον Βόλο. Πρόκειται για την παρουσία του Κώστα Γαλανόπουλου σε αυτήν!

Η τελευταία φορά που ο 24χρονος Έλληνας μέσος αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ σε επίσημο ματς, ήταν στις 12 Σεπτεμβρίου του 2021, στην πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος, στην νίκη της «Ένωσης» με σκορ 3-0, κόντρα στον Ιωνικό. «Πάτησε» χορτάρι για περίπου 45 λεπτά κι έπειτα κλήθηκε να ξαναπεράσει την πόρτα του χειρουργείου, λόγω των ενοχλήσεων που επανήλθαν στον χόνδρο του αστραγάλου του. Ήταν ο λόγος που είχε χάσει 11 μήνες και από την προηγούμενη σεζόν.

Μετά από πολλή και μεγάλη προσπάθεια έως και τα τέλη της σεζόν 2021/22 -που τον έφερε στην αποστολή της τελευταίας αγωνιστικής των περσινών play-off, κόντρα στον Ολυμπιακό, χωρίς να πάρει λεπτά συμμετοχής- έπαιξε στα φετινά φιλικά της ΑΕΚ Β', συμμετείχε σε προπονήσεις υπό το βλέμμα του Ματίας Αλμέιδα και «κέρδισε» την επιστροφή του στην αποστολή της πρώτης ομάδας.

Το πρώτο «βήμα» έγινε. Επόμενος στόχος; Να παραμείνει υγιής. Αν το πράξει, άπαντες γνωρίζουν τόσο την ποδοσφαιρική του αξία, όσο και το πείσμα του να πετύχει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0