Football Talk

Εσπανιόλ – Σεβίλλη 2-3: «Βροχή» από γκολ και πρώτη νίκη για τους Ανδαλουσιάνους!

Εσπανιόλ – Σεβίλλη 2-3: «Βροχή» από γκολ και πρώτη νίκη για τους Ανδαλουσιάνους!

Η Σεβίλλη «καθάρισε» από το πρώτο μέρος την Εσπανιόλ, αλλά… καρδιοχτύπησε στο δεύτερο, έτσι ώστε να γευτεί τη πρώτη νίκη της στη φετινή σεζόν (3-2).

Το ματς της… αγωνιστικής πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Σεβίλλη με πέντε γκολ και μεγάλους νικητές τους Ανδαλουσιάνους. 

Στα της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα από τα… αποδυτήρια, με τον Λαμέλα να πλασάρει με ωραίο τρόπο για το 1-0 στα πρώτα 45’’. Το 2-0 ήρθε στο 26΄ από τον Καρμόνα, που πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Σεβίλλης.

Μάλιστα, ο νεαρός αμυντικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας στο 45’ και διαμόρφωσε και το 3-0!

Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Χοσέλου μείωσε για τους γηπεδούχους με πέναλτι σε 3-1. Ενώ στο 62’, ύστερα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες ο Μπρέιθγουεϊτ μείωσε σε 3-2!

Ένα εύθραυστο σκορ για την ομάδα του Λοπετέγκι που παραλίγο να γίνει και 3-3 προς το τέλος του αγώνα, καθώς οι Ανδαλουσιάνοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 84’, λόγω απευθείας αποβολής του Λαμέλα, αλλά αυτό τελικά δεν ήρθε ποτέ. 

Εσπανιόλ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Άλβαρο, Χιλ, Γκόμεθ, Καμπρέρα, Ολιβάν, Εσπόσιτο, Σόουζα, Νταρντέρ, Πουάδο, Μπρέιθγουεϊτ, Χοσέλου

Σεβίλλη (Ζουλέν Λοπετέγκι): Μπούνου, Καρμόνα, Γκούντελι, Σάλας, Ακούνια, Φερνάντο, Χορδάν, Τόρες, Ίσκο, Λαμέλα, Εν-Νεσιρί

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0