Football Talk

Premier League: Αναβλήθηκε η 7η αγωνιστική ελέω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ

Premier League: Αναβλήθηκε η 7η αγωνιστική ελέω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ
Ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ προκάλεσε πένθος στο «Νησί» και η Premier League αποφάσισε να αναβάλει την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Με μία λιτή ανακοίνωση εις μνήμην της Βασίλισσας Ελισάβετ που έφυγε από την ζωή σε ηλικεία 96 ετών, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την μη διεξαγωγή των αγώνων.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Σε μια συνάντηση σήμερα το πρωί, οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ απέτισαν φόρο τιμής στην Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ Β'.

Για να τιμήσει την εξαιρετική της ζωή και την προσφορά της στο έθνος, και ως ένδειξη σεβασμού, η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκαυτού του Σαββατοκύριακου θα αναβληθεί, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα της Δευτέρας το απόγευμα.

Ο Ρίτσαρντ Μάστερς, Διευθύνων Σύμβουλος της Πρέμιερ Λιγκ, δήλωσε: «Εμείς και οι σύλλογοιμας θα θέλαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στη μακρά και ακλόνητη υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητας στη χώρα μας.

Ως μονάρχης μας με τη μακροβιότερη θητεία, υπήρξε έμπνευση και αφήνει πίσω της μια απίστευτη κληρονομιά μετά από μια ζωή αφοσίωσης.

Αυτή είναι μια εξαιρετικά θλιβερή στιγμή όχι μόνο για το έθνος, αλλά και για τα εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που τη θαύμασαν, και ενωνόμαστε μαζί με όλους εκείνους που θρηνούν το θάνατό της».

Περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ κατά την περίοδο του πένθους θα υπάρξουν σε εύθετο χρόνο».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0