Football Talk

Επιθετικό έκπληξη παίρνει η ΑΕΚ! (video)

Επιθετικό έκπληξη παίρνει η ΑΕΚ! (video)
Η ΑΕΚ προχωράει στην απόκτηση του 20χρονο επιθετικού από την Ανγκόλα, Ζίνι – Η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν επηρεάζει αυτή του φορ που θα κάνει η «Ένωση» μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.
Σε μία μεταγραφή – έκπληξη για την επίθεσή της προχωράει η ΑΕΚ, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα του Palancas Negras προσπαθεί να κλείσει τον 20χρονο επιθετικό της Πριμέρο ντε Αγκόστο, Ζίνι.

Ο Ζίνι είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική Ανδρών της Ανγκόλας και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Primeiro de Agosto και της ΑΕΚ χρειάζονται χρόνο, αλλά ο νεαρός επιθετικός αναμένεται να ενταχθεί σύντομα στον ελληνικό σύλλογο». Να σημειωθεί πως ο Ζίνι δεν επηρεάζει την μεταγραφή του επιθετικού που δουλεύει και προσπαθεί να κλείσει η ΑΕΚ έως τις 15 Σεπτεμβρίου (μάλιστα είναι πιθανό να τα καταφέρει και μέσα στην εβδομάδα).

Μάλιστα, ο παίκτης σε πρώτη φάση θα ενταχθεί στην ΑΕΚ Β με την προοπτική να δουλέψει, να εξελιχθεί και να περάσει μετά στην πρώτη ομάδα. Ο Ζίνι την περασμένη σεζόν πέτυχε 12 γκολ σε 22 αγώνες με την ομάδα του. Είναι διεθνής με την Ανγκόλα και σε 4 συμμετοχές του έχει ήδη δύο γκολ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0