Football Talk

ΑΕΚ: Παίρνει Ελίασον με 2 εκατ. ευρώ! (video)

ΑΕΚ: Παίρνει Ελίασον με 2 εκατ. ευρώ! (video)
Η ΑΕΚ προχωράει τα τελευταία 24ώρα την περίπτωση του Σουηδού εξτρέμ της Νιμ, που αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την «Ένωση».
 
Μία ανάσα από την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον βρίσκεται η ΑΕΚ. Η Ένωση είχε τον Σουηδό μεσοεπιθετικό εξ αρχής στη λίστα της, όμως στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου δε φαινόταν να υπάρχει σημείο επαφής με τη Νιμ στην οποία ανήκει. Τώρα τα δεδομένα άλλαξαν: Ο Αλμέιδα τον είχε στη λίστα του και μόλις ενημερώθηκε ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή σημείο επαφής με τη Νιμ είπε αμέσως το «ναι».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τη σειρά του έδωσε εντολή να προχωρήσει η υπόθεση και η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση με ένα ποσό πάνω από 2 εκατ. ευρώ για να πάρει τον παίκτη. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να σφραγιστεί η συμφωνία ΑΕΚΝιμ και ο 26χρονος Σουηδός μεσοεπιθετικός θα έρθει στην Αθήνα για να περάσει εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο».

Πρόκειται για παίκτη που έχει τα χαρακτηριστικά που έψαχνε η ΑΕΚ στην αγορά. Έναν αριστεροπόδαρο... Τσούμπερ δηλαδή, που θα αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά, για την οποία προορίζεται. 

Η καριέρα του ξεκίνησε από την ΑΙΚ Στοκχόλμης για να ακολουθήσει η Νορκέπινγκ το 2016. Με 13 ασίστ και 4 γκολ σε 30 εμφανίσεις, «έπεισε» την Μπρίστολ Σίτι να δώσει 2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει τον Αύγουστο του 2017.

Μετά από τρεις σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, άνοιξε το «κεφάλαιο» της Γαλλίας μέσω της Νιμ, έναντι 3 εκατ. ευρώ. Κατέγραψε γεμάτες σεζόν με τουλάχιστον 30 εμφανίσεις, τόσο στη Ligue 1, όσο και στη Ligue 2, ενώ πέρυσι, συνδύασε τα 36 ματς που έπαιξε με επτά γκολ και επτά ασίστ!




Θοδωρής Καρβουνιάρης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0