Football Talk

CEO Μάντσεστερ Σίτι: «Δεν είναι προτεραιότητά μας το Champions League»

CEO Μάντσεστερ Σίτι: «Δεν είναι προτεραιότητά μας το Champions League»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο, δήλωσε ότι κύριος στόχος για τον σύλλογο αποτελεί η κατάκτηση της Premier League και όχι το Champions League!

Λίγες ώρες μετά την κλήρωση των ομίλων του Champions League, όπου έφερε την Μάντσεστερ Σίτι στο ίδιο γκρουπ με Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Κοπεγχάγη, ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου ανέφερε ότι η διοργάνωση δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα.

Παρότι η Σίτι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, ο Ισπανός παράγοντας των «πολιτών» θέλησε να αποβάλλει την πίεση που ασκεί στην ομάδα αυτός ο ισχυρισμός.

«Το Champions League δεν είναι προτεραιότητά μας. Παίζουμε για να κατακτήσουμε την Premier League, αυτή είναι η δουλειά μας καθημερινά. Μέσω αυτής της δουλειάς, ξέρουμε ότι πηγαίνουμε και στο Champions League. Δεν γίνεται όμως να έχουμε εμμονή με αυτό, διότι η ιστορία έχει δείξει πολλές φορές ότι ομάδες που είχαν εμμονή με το να κατακτήσουν το Champions League, ξέχασαν τον βασικό τους στόχο, ο οποίος για μας είναι το πρωτάθλημα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0