Football Talk

Μπενφίκα - Ντιναμό Κιέβου 3-0: Πρόκριση στο... ρελαντί για τους εντυπωσιακούς «αετούς»! (video)

Μπενφίκα - Ντιναμό Κιέβου 3-0: Πρόκριση στο... ρελαντί για τους εντυπωσιακούς «αετούς»! (video)

Χωρίς να ιδρώσουν και προσφέροντας γκολ και θέαμα, η Μπενφίκα επικράτησε της Ντιναμό Κιέβου με 3-0 και πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του UEFA Champions League!

Η Μπενφίκα ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση και το απέδειξε με εμφατικό τρόπο! Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση, οι «αετοί» της Λισαβόνας δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη Ντιναμό Κιέβου και με σκορ 3-0 και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα, πήραν πανεύκολα την πρόκριση για τους «χρυσοφόρους» ομίλους του UEFA Champions League.

Το πρώτο ημίχρονο όπως και ολόκληρος ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος για τους Πορτογάλους. Mόλις στο 4' υπήρξε η πρώτη καλή στιγμή για τη Μπενφίκα. Ο Νέρες βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, ωστόσο το τελείωμά του δεν ήταν αυτό που θα έπρεπε. Οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά τους παίκτες της Ντιναμό και ήταν θέμα χρόνου το πότε θα μπει το πρώτο γκολ.

Τελικά, στο 27΄έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Νταβίντ Νέρες, ο Νίκολας Οταμέντι θα καταφέρει να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα των Ουκρανών, για το 1-0.


Παρά το γκολ, οι παίκτες του Σμιντ δεν κατέβασαν ρυθμούς και στο 39’ έπειτα από τραγικό λάθος του αμυντικού της Ντιναμό, Σιρότα, ο οποίος έδωσε λανθασμένα τη μπάλα στον τερματοφύλακά του, ο Ράφα Σίλβα έκλεψε τη μπάλα και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 υπέρ της ομάδας του.


Μόλις τρία λεπτά αργότερα. Στο 43’ ήρθε και το τρίτο γκολ της Μπενφίκα, με τον Νταβίντ Νέρες να παίρνει τον ρόλο του εκτελεστή αυτή τη φορά και να σκοράρει με πλασέ μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μέρος, το οποίο ήταν διαδικαστικό, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να πετύχουν κάποιο τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι από το ματς έχοντας τελείως παθητικό ρόλο, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να έχει ρόλο θεατή σε όλο τον αγώνα! Οι Πορτογάλοι φυσιολογικά άρχισαν να σβήνουν τις «μηχανές» τους και το τελικό 3-0 έφερε την πρόκριση για την ομάδα της Λισαβόνας!


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Μοράτο, Γκριμάλντο, Λουίς, Φερνάντες, Νέρες, Σίλβα, Μάριο, Ράμος

Ντιναμό Κιέβου: Μπούστσαν, Κετζιόρα, Ζαμπάρνι, Σιρότα, Βιβτσαρένκο, Σεπέλεφ, Σιντορτσούκ, Σαπαρένκο, Καραβάεφ, Μπουγιάλσκι, Μπεσέντιν

Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0