Football Talk

Η ΑΕΚ πουλάει τον Μιτάι στη Λοκομοτίβ Μόσχας έναντι 3 εκατ. ευρώ!

Η ΑΕΚ πουλάει τον Μιτάι στη Λοκομοτίβ Μόσχας έναντι 3 εκατ. ευρώ!
Ο Μάριο Μιτάι ετοιμάζει «βαλίτσες» για Ρωσία, με την ΑΕΚ να βάζει στα ταμεία της 3 εκατ. ευρώ και να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης!
Η ΑΕΚ ολοκληρώνει την τέταρτη πιο ακριβή πώληση της ιστορίας της με ένα όνομα έκπληξη! Ο Μάριο Μιτάι αποχωρεί από την «Ένωση» για να υπογράψει στη Λοκομοτίβ Μόσχας, με τους Ρώσους να δίνουν 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν! Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης!

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό deal, όπως γίνεται αντιληπτό, αφού η ΑΕΚ πουλά έναν παίκτη που δεν έχει αγωνιστεί ιδιαίτερα στον σύλλογο για ένα τόσο σημαντικό ποσό. Προφανώς, είναι αποτέλεσμα συζητήσεων εδώ και αρκετό διάστημα, έως ότου οι όροι έρθουν τόσο πολύ προς την πλευρά της «Ένωσης».

Μάλιστα, ο Μιτάι βρισκόταν στην αποστολή της ομάδας για το ματς του Σαββάτου (20/08, 21:30) με τη Λαμία, στην πρεμιέρα της φετινής Super League. Ο Ματίας Αλμέιδα ενημερώθηκε για την πρόταση και επειδή οι δύο πλευρές βρίσκονται στην τελική φάση των διαπραγματεύσεων, αποφάσισε να καλέσει και τον Χρήστο Γιούση, για να πλαισιώσει την αποστολή.


Πώς έφτασαν οι δύο πλευρές στο deal

Σίγουρα, για ένα τόσο μεγάλο ποσό απαιτείται η... διάθεση μίας ομάδας να το δαπανήσει, αλλά δεν αρκεί από μόνη της.

Η ΑΕΚ επέλεξε να μείνει σε συζητήσεις, ώστε να μην σταθεί εμπόδιο στις προοπτικές που ανοίγει σε ένα παιδί από τα σπλάχνα της, μία τέτοια μεταγραφή. Κάπως έτσι, παρότι γνώριζε πως η χρηματιστηριακή του αξία έχει ανέβει, αξιολόγησε την εξαιρετική στάση του παίκτη καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στον σύλλογο και αποφάσισε να τον αφήσει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε να μπει ο παράγοντας «Μάριος» στην τελική απόφαση, έχοντας καλή εικόνα και άποψη για τον νεαρό αριστερό μπακ.

Θοδωρής Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0