Football Talk

Super League: «Σσσς... αρχίζει!»

Super League: «Σσσς... αρχίζει!»
Το πρωτάθλημα της Super League κάνει πρεμιέρα για την σεζόν 2022-23 και το BN Sports σας βάζει στο κλίμα με το αφιέρωμα που έχει ετοιμάσει.

Το πρωτάθλημα της Super League αρχίζει τις υποχρεώσεις του το βράδυ της Παρασκευής (19/8) με τον αγώνα του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα πρωτάθλημα που σίγουρα θα είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτά των προηγούμενων χρόνων. Ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερο αφού λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα σταματήσει για ένα μήνα αφού από τις 20 Νοεμβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου θα υπάρξει διακοπή εξαιτίας της διεξαγωγής του Μουντιάλ στο Κατάρ. Για τον λόγο αυτό η Super League έχει προγραμματίσει αγώνες μέχρι και τις 13 Νοεμβρίου όταν και θα έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Όπως είπαμε η σεζόν θα έχει ιδιαιτερότητες αφού πλέον θα υπάρχει ένα επιπλέον ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ όσον αφορά τον υποβιβασμό δεν υπάρχουν πια τα μπαράζ παραμονής κάτι που σημαίνει πως οι δύο τελευταίοι της βαθμολογίας θα πάρουν τον δρόμο για την Super League 2. Το ευχάριστο είναι ότι πλέον θα υπάρχει 100% πληρότητα στις εξέδρες ενώ δεν έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα. Για την έναρξη του πρωταθλήματος το BN Sports ετοίμασε ένα σπέσιαλ αφιέρωμα. Από την μάχη του τίτλου που φέτος αναμένεται να είναι συναρπαστική μέχρι τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και το δράμα της παραμονής.

Παράλληλα σας παρουσιάζει τα μεγάλα ονόματα που θα κοσμούν με την παρουσία τους τα ελληνικά γήπεδα και θα αποτελέσουν πόλο έλξης, αλλά και τα νέα πρόσωπα που ετοιμάζονται να κλέψουν την παράσταση. Την ίδια ώρα τα ελληνικά γήπεδα θα μετρήσουν σημαντικές απουσίες χωρίς όμως να πονάνε όλες, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η φημισμένη Μασία της Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει έχει τους δικούς της εκπροσώπους στα γήπεδα της Super League. Θέμα όμως υπάρχει και για τους λάτρεις της στατιστικής και των αριθμών με την εγκυκλοπαίδεια της Super League.

Προφανώς, ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην έδρα κάθε ομάδας, με το «στολίδι» της ΑΕΚ, την OPAP Arena - Αγιά Σοφιά, που πριν λίγες ημέρες άνοιξε τις πόρτες του για το BN Sports, να έχει την τιμητική του.

Το αφιέρωμα δεν θα μπορούσε παρά να κλείσει με έναν άνθρωπο που έχει τιμήσει όσο λίγοι το ελληνικό ποδόσφαιρο, που συνέβαλε και αυτός ώστε το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας να γραφτεί το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό έπος της Ελλάδας, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

*Επειδή όμως καλά τα κείμενα, αλλά η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι τα γκολ, έξτρα τα πιο εντυπωσιακά που έχουν σημειωθεί στις πρεμιέρες του ελληνικού πρωταθλήματος.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0