Football Talk

Οι σύλλογοι της Premier League έχουν ξοδέψει όσα η La Liga, η Bundesliga και η Ligue 1, αλλά το Champions League δεν παίρνει από… χρήματα!

Οι σύλλογοι της Premier League έχουν ξοδέψει όσα η La Liga, η Bundesliga και η Ligue 1, αλλά το Champions League δεν παίρνει από… χρήματα!

Είναι η Premier League το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου; Στα δικά μας μάτια ναι, αλλά δεδομένα είναι και το πιο ακριβό. Μία ματιά στις μεταγραφές κατά την διάρκεια του καλοκαιριού του 2022 άλλωστε, το επιβεβαιώνει. Δεν είναι τυχαίο πως οι ομάδες του «Νησιού» έχουν διαθέσει όσα χρήματα έχει ξοδέψει η La Liga, η Bundesliga και η Ligue 1 μαζί, αλλά εξακολουθούν να μην έχουν δύο ομάδες στις θέσεις 1 και 2, για την κατάκτηση του Champions League!

Ρίχνεις μία ματιά στις καλοκαιρινές μεταγραφές του 2022 και βλέπεις στην κορυφή της λίστας, συλλόγους της Premier League. Είναι λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ποιοι ήρθαν, ποιοι έφυγαν, πόσο κόστισαν και πόσες ήταν οι ομάδες που ενισχύθηκαν.

Σας φαίνεται παράξενο; Χωρίς να μπούμε στην διαδικασία να αναφέρουμε λεπτομερώς τα ποσά των πιο «φαντεζί» κινήσεων, η Μάντσεστερ Σίτι αγόρασε τον Έρλινγκ Χάαλαντ από τη Ντόρτμουντ και τον Κάλβιν Φίλιπς από τη Λιντς. Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ, που τελείωσε την σεζόν με ένα βαθμό διαφορά από αυτήν, πήρε τον Ντάργουϊν Νούνιες. Η Τσέλσι, η πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης, πήρε τον Μαρκ Κουκουρέγια, που συγκαταλέγεται πλέον στις πιο ακριβές μεταγραφές αμυντικού στα 30 χρόνια της Premier League, αφού είχε αποκτήσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ και έπεισε τον αρχηγό της Νάπολι, Κουλιμπαλί, να υπογράψει σε αυτήν.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο England 365

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0