Football Talk

ΑΕΚ: Τελικές συζητήσεις και αντίστροφη μέτρηση για στόπερ

ΑΕΚ: Τελικές συζητήσεις και αντίστροφη μέτρηση για στόπερ
Ολες οι τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ, η οποία ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Σε κρίσιμες τελικές επαφές για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού μπήκε η ΑΕΚ. Οι επόμενες ώρες δείχνουν ιδιαίτερα σημαντικές και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσει η στιγμή που η Ένωση γνωστοποιήσει την επόμενη μεταγραφή της.

Ο Ματίας Αλμέιδα και το μεταγραφικό τιμ της ΑΕΚ έχουν προχωρήσει στην τελική τους λίστα. Εχουν απορρίψει πολλούς παίκτες, έχουν εγκρίνει κάποιους και οι συζητήσεις μαζί τους δείχνουν να είναι σε καλό δρόμο.

Πριν μερικά 24ώρα στη λίστα των παικτών που εξετάζει η ΑΕΚ προστέθηκε και ο Μοντέρο της Μπεσίκτας. Δεν είναι απίθανο να προχωρήσουν οι «κιτρινόμαυροι» κι αυτή την υπόθεση, ωστόσο φαίνεται ότι με άλλον στόπερ είναι αυτή τη στιγμή σε καλό δρόμο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Εν κατακλείδι, ακόμα και μέσα στην ημέρα η ΑΕΚ ετοιμάζεται να προχωρήσει και να κλείσει τον επόμενο κεντρικό της αμυντικό. Από την ΠΑΕ κρατούν χαμηλούς τόνους, ωστόσο υπάρχει πίστη πως όλα θα πάνε καλά και τις επόμενες ώρες η διοίκηση θα είναι σε θέση να πει δημόσια ότι κατάληξε σε τελική συμφωνία για την επόμενη μεταγραφή της…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0