Football Talk

Εμμανουλίδης: Βρήκε ξανά δίχτυα και έκανε τρομερή ανάρτηση για τα «βουνά»!

Εμμανουλίδης: Βρήκε ξανά δίχτυα και έκανε τρομερή ανάρτηση για τα «βουνά»!

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης πέτυχε ξανά γκολ, πανηγύρισε με τον τρόπο που είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα πριν ενάμιση χρόνο και έκανε μια φοβερή ανάρτηση.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έχει ξεκινήσει «καυτός» τη σεζόν, βρίσκοντας δίχτυα για δεύτερο σερί παιχνίδι. Μαζί του η Βέιλε, έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα Δανίας, κερδίζοντας με 2-1 τη Φρεμάντ Αμάγκερ.

Ο 21χρονος επιθετικός πανηγύρισε ως συνηθίζει, αφιερώνοντας το στη μητέρα του. Μια ιστορία που είχε γίνει γνωστή πριν από ενάμιση χρόνο και μετά από ένα γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λάρισα, όταν και συγκίνησε όλο το πανελλήνιο, βουρκώνοντας στις δηλώσεις on camera. Μια χειρονομία που παραπέμπει σε Στεφ Κάρι, ωστόσο για τον Εμμανουηλίδη έχει σαφώς βαθύτερο νόημα.

Μετά το ματς έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μεταφράζοντας στα αγγλικά μια φράση που προσφάτως έχει γίνει viral. «Logically we are bad my MOUNTAINS!», έγραψε στη λεζάντα ο πρώην άσος των «πρασίνων». Που σημαίνει «Λογικά κακοί είμαστε, βουνά μου!», αναφερόμενος στο ξεκίνημα της Βέιλε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0