Football Talk

ΑΕΚ: Θέλει τον Κροάτη επιθετικό, Πέριτσα, γράφουν στο Ισράηλ (video)

ΑΕΚ: Θέλει τον Κροάτη επιθετικό, Πέριτσα, γράφουν στο Ισράηλ (video)
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να είναι ο Στίπε Πέριτσα της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Τον Στίπε Πέριτσα στο μεταγραφικό της στόχαστρο φέρεται να έχει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Ισραηλινούς. Όπως γράφουν στο Ισραήλ η Ένωση, η οποία θέλει, αναζητά και θα πάρει επιθετικό, έχει τον Κροάτη 27χρονο φορ (έχει ύψος 1.92 μ.) της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη λίστα της και μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ είναι έτοιμη να προσφέρει 1 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τον παίκτη.

Αντίθετα, σημειώνεται στα Μέσα, πως η Μακάμπι δεν έχει ορίσει τιμή για την πώληση του Πέριτσα, τον οποίο βέβαια κινδυνεύει να χάσει του χρόνου ως ελεύθερο, μιας και λήγει το συμβόλαιό του το 2023.

Ο Πέριτσα ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ζαντάρ και το 2013 τον απέκτησε η Τσέλσι ως επένδυση δίνοντας 2,45 εκατ. λίρες! Κατόπιν πήγε δανεικός στην Μπρέντε και την Ουντινέζε, με την ιταλική ομάδα να δίνει το καλοκαίρι του 2016 το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Ακολούθησε ξανά μία διετία δανεικός σε Φροζιζόνε, Κασίμπασα και Μουσκρόν, με τη Γουότφορντ το 2020 να τον κάνει δικό της. Το 2021 η Μακάμπι Τελ Αβίβ τον απόκτησε με τη σειρά της, ενώ συνολικά στην καριέρα του ο Κροάτης επιθετικός σε 235 συμμετοχές, έχει 58 γκολ και 10 ασίστ. 

Tην περσινή σεζόν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε όλες τις διοργανώσεις έπαιξε σε 46 αγώνες, σκοράροντας 17 φορές και δίνοντας 4 ασίστ.

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0