Football Talk

ΑΕΚ: Στο κόλπο για τον Μινγκέθα της Μπαρτσελόνα!

ΑΕΚ: Στο κόλπο για τον Μινγκέθα της Μπαρτσελόνα!

Πώς έχει η ιστορία με τον κεντρικό αμυντικό Όσκαρ Μινγκέθα και γιατί η ΑΕΚ μπαίνει δυνατά στην απόκτησή του.

Στην Ισπανία επιμένουν πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Όσκαρ Μινγκέθα της Μπαρτσελόνα, με την MundoDeportivoνα τονίζει σε σημερινό της δημοσίευμα πως η Ένωση και η Θέλτα είναι οι δυο ομάδες που έχουν κάνει τις πιο προχωρημένες επαφές με τους Καταλανούς για τον κεντρικό αμυντικό.

Οντως έτσι είναι τα πράγματα! Η ΑΕΚ έχει μπει γερά στο κόλπο της απόκτησης του Μινγκέθα (αυτή η περίπτωση δεν έχει σχέση με τον Βίντα, δηλαδή μπορεί να αποκτηθούν και οι δυο, με την Ένωση να είναι σε τελικές συζητήσεις με τον Κροάτη στόπερ!).

Η περίπτωση του Μινγκέθα μπήκε στην εξίσωση μετά την αλλαγή δεδομένων με τον Πλάνιτς. Ο Σέρβος, μετά τις πιέσεις που δέχεται ο πρόεδρος της Μακάμπι Χάιφα, δεν τον πουλάει στο 1,3 εκατ. ευρώ. Έτσι η μεταγραφή του Πλάνιτς στην ΑΕΚ ίσως καθυστερήσει.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη η ΑΕΚ κοίταξε ενεργά τον Μινγκέθα. Η Μπαρτσελόνα βέβαια αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ για να πουλήσει έναν παίκτη που δεν υπολογίζει ο Τσάβι. Δύσκολο να δοθούν φυσικά αυτά τα χρήματα, από οποιαδήποτε ομάδα, για μία τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή. Ούτε η Θέλτα τα δίνει στην «Μπάρτσα».

Η ΑΕΚ, λοιπόν, ψάχνει φόρμουλα για να φέρει τον Καταλανό στόπερ στη Φιλαδέλφεια. Η περίπτωση είναι σαφώς δύσκολη και περίπλοκη, όμως η Ένωση έχει ελπίδες…

Θοδωρής Καρβουνιάρης
 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0