Football Talk

Ο Ολυμπιακός κινείται για εξτρέμ όπως έκανε και με το δεξί μπακ…

Ο Ολυμπιακός κινείται για εξτρέμ όπως έκανε και με το δεξί μπακ…

Στην τελική ευθεία μπαίνει η εύρεση του εξτρέμ που θα κάνει, εκτός από την αίσθηση στο μεταγραφικό παζάρι, την διαφορά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει σε λίγες μέρες να δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως σταματάει η ενίσχυση στα μεταγραφικά. Αντιθέτως, τελευταίες πληροφορίες από τους πρωταθλητές Ελλάδας, κάνουν λόγο για εξτρέμ και μάλιστα, από το «πάνω ράφι».

Ήδη τα ονόματα των Εμποκού, Καμπράλ, Αμούζου και Λουκεμπάκιο φιγουράρουν στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ και για τους δύο πρώτους είχε γίνει και επίσημη κρούση. Ωστόσο, φαίνεται πως η «έκπληξη» των Πειραιωτών δεν σχετίζεται με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός δουλεύει μία άλλη υπόθεση, κάτω από άκρα μυστικότητα, η οποία αποτελεί «βόμβα» για τα ελληνικά δεδομένα και μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε εξέλιξη πάνω σε αυτό το θέμα. Εκεί που πρέπει να σταθούμε είναι στον τρόπο που λειτουργεί ο ελληνικός σύλλογος τέτοιες μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, δεν έχουν περάσει πολλές εβδομάδες από τη μέρα που βγήκε στη δημοσιότητα πως ο Ολυμπιακός έχει φέρει στην Ελλάδα τον Σίμε Βρσάλικο. Και όμως, το θέμα του δεξιού μπακ θυμίζει κατά πολύ αυτό του εξτρέμ, στον τρόπο που κινείται η ομάδα.

Για να σας θυμίσουμε. Μέχρι και τη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα ο Κροάτης μπακ, στη δημοσιότητα έπαιζαν τρία ονόματα για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Γκονζάλο Άβιλα, ο Τζορτζ Μπάλντοκ και ο Γιαν Κόουτο. Αμφότεροι είχαν δεχθεί επίσημη κρούση από τον Ολυμπιακό και είχαν την pole position για την κάλυψη της κενού.

Και όμως, ο Ολυμπιακός έκανε την κίνηση-ματ και έριξε τη «βόμβα» του Βρσάλικο, που ταρακούνησε τα νερά της Ευρώπης. Βέβαια, από τους προαναφερόμενους, ο Άβιλα εν τέλει αποκτήθηκε αλλά ως μπακ-απ του διεθνή αμυντικού. Και πάμε τώρα στα εξτρέμ.

Τη μία, τα πέντε εκατ. ευρώ στον Ναθαναέλ Εμποκού, την άλλη τα τρία εκατ. ευρώ στον Ζοβάνε Καμπράλ και από την Παρασκευή (15/7), τα ονόματα των Φράνσις Αμόζου και Ντόντι Λουκεμπάκιο φιγουράρουν ψηλά στη λίστα. Αν όντως ισχύει ότι ο Ολυμπιακός κοιτάει ακόμα μεγαλύτερα ονόματα και συγκρίνουμε τις καταστάσεις με αυτή του Βρσάλικο, αντιλαμβανόμαστε για τι ποδοσφαιριστή θα μιλάμε.

Λίγη υπομονή και θα ξεκαθαρίσει το κλίμα τις επόμενες μέρες…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0