Football Talk

Παναθηναϊκός – Γουότφορντ 0-0: Επιτυχημένο τεστ για τους «πράσινους», που αντιμετώπισαν το φιλικό σαν… επίσημο! (video)

Παναθηναϊκός – Γουότφορντ 0-0: Επιτυχημένο τεστ για τους «πράσινους», που αντιμετώπισαν το φιλικό σαν… επίσημο! (video)

Ένας Παναθηναϊκός, απόλυτα συγκεντρωμένος, που αντιμετώπισε το φιλικό με την Γουότφορντ σαν… επίσημο, έκανε την εμφάνισή του στην Αυστρία, με τους «πράσινους» του Γιοβάνοβιτς να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 0-0 κόντρα στους Άγγλους, αλλά να πείθουν με την εμφάνισή τους!

Κάτι καλό φαίνεται πως «μοντάρεται» στην Αυστρία από τον Γιοβάνοβιτς και τον Παναθηναϊκό, με τους «πρασίνους» να είναι πολύ καλοί στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης κόντρα στην Γουότφορντ και να έρχονται ισόπαλοι με 0-0, όντες βελτιωμένοι τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως τέθηκαν αντιμέτωποι με ομάδα… Premier League, μιας και οι «hornets» αγωνίζονταν μέχρι και πέρυσι στην κορυφαία κατηγορία και έχουν ως στόχο να επιστρέψουν εκεί, μετά τον άμεσο υποβιβασμό τους.

Στα της αναμέτρησης τώρα, η Γουότφορντ διατηρούσε την κατοχή της μπάλας μέχρι και την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, με τον Παναθηναϊκό να αμύνεται εξαιρετικά, αλλά η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στην ελληνική ομάδα, με τον Σαρδέλη να σουτάρει εκτός περιοχής και τον Μπάχμαν να απομακρύνει σε κόρνερ.


Ακολούθησε η αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό στο 30’, με τον Βαγιαννίδη να παίρνει την θέση του τραυματία Σάντσεθ, ενώ μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς ούτε απείλησε, αλλά ούτε και απειλήθηκε από τους Άγγλους.


Με την έναρξη της επανάληψης, το χαμηλό μομέντουμ εγκαταλείφθηκε και οι δύο ομάδες επιχείρησαν να δημιουργήσουν ορθολογικά, περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις εκατέροθεν. Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους φιλοξενούμενους, με τον Πέδρο να περνά τον Κώτσιρα στο 55', αλλά τον Λοντίγκιν να αποκρούει, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, μία καλή εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ εξουδετερώθηκε εύκολα.


Από εκείνο το σημείο και μετά, ο ρυθμός έπεσε εκ νέου και το 0-0 ήρθε πολύ φυσιολογικά. Το ζητούμενο ωστόσο για τον Παναθηναϊκό ήταν να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και ο στόχος επετεύχθη στον απόλυτο βαθμό, την ώρα που οι «hornets» δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, παρά το γεγονός πως διατήρησαν την μπάλα για περισσότερη ώρα στα πόδια τους!

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι (46’ Λοντίγκιν), Σάντσες (30’ Βαγιαννίδης, 83’ Κρυπαράκος), Σένκεφελντ (46’ Σάρλια), Πούγγουρας (46’ Σιδεράς), Χουάνκαρ (46’ Γκάνεα), Κουρμπέλης (46’ Τσέριν), Αλεξανδρόπουλος (46’ Καμπετσής, Ηλιάδης (61’ Πέρεθ), Παλάσιος (46’ Κώτσιρας), Ιωαννίδης (46’ Καρλίτος), Σαρδέλης (46’ Αϊτόρ)

Γουότφορντ: Μπάχμαν (46’ Οκόγιε), Σέμα (46’ Καμαρά), Σάντος(62’ Μόρις), Καμπασέλε (73’ Ασπρίγια), Κάθκαρτ (62’ Πόλοκ), Ενγκακιά (46’ Χούνγκμπο_, Καϊμπέ (62’ ΜακΚίρναν), Γκόσλινγκ (46’ Κιουίνα), Ντέλε-Μπασίρου (62’ Μεμπούντε), Μπάιο (46’ Καλού), Πέδρο (62’ Μπάαχ)

Δημήτρης Μανάκος


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0