Football Talk

ΠΑΟΚ: «Μοίρασε» τα ημίχρονα με Άλκμααρ χωρίς φορ και… έκλεισε αντί-Τσόλακ!

ΠΑΟΚ: «Μοίρασε» τα ημίχρονα με Άλκμααρ χωρίς φορ και… έκλεισε αντί-Τσόλακ!

Ο ΠΑΟΚ δεν διατήρησε το υπέρ του 2-0, στο τρίτο φιλικό της Ολλανδίας κόντρα στην Άλκμααρ (2-2), παρουσιάζοντας δύο διαφορετικά αγωνιστικά «πρόσωπα» χωρίς σέντερ φορ. Οδηγώντας την διοίκηση σε άμεση ενίσχυση στην επίθεση για τον «Δικέφαλο» του Βορρά. 

Οι «ασπρόμαυροι» πραγματοποίησαν ένα τέλειο 25λεπτο απέναντι στην Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη και του Παντελή Χατζηδιάκου το απόγευμα της Τετάρτης (06/07) για το τρίτο φιλικό προετοιμασίας, ωστόσο δεν κατάφεραν να διατηρήσουν την κυριαρχία τους και έληξαν ισόπαλοι με 2-2.

Πλήρως αποτελεσματικός στο πρώτο μέρος, ολιγωρία στο… δεύτερο
3547923.jpg

Ο «Δικέφαλος» μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το προβάδισμα με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια, που με την βοήθεια της τύχης τον έβγαλε στο ένας εναντίον ενός με τον Γένσεν και τον νίκησε στο 5ο λεπτό για το 1-0. Μόλις οκτώ λεπτά αργότερα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου διπλασίασε τα τέρματά της με τον Γιάννη Κάργα, έπειτα από κόρνερ του Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος πραγματοποιεί μία «ονειρική» προετοιμασία στην Ολλανδία.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι, μέχρις ότου, ο Βαγγέλης Παυλίδης να νικήσει τον Ντόμινικ Κοτάρσκι στο 27΄και να μειώσει σε 2-1. Ο ΠΑΟΚ δεν πανικοβλήθηκε, αλλά από εκεί και έπειτα δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες, με τους Ολλανδούς να βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση, με μόνη εξαίρεση την φάση του 72ου λεπτού και την πολύ ωραία δημιουργία για το 2-2 του Μάικελ Λάντο για να επιβεβαιώσει τις δηλώσεις του Λουτσέσκου μετά τη λήξη του αγώνα. «Είμαστε καλοί, έχουμε περιθώρια βελτίωσης, αλλά θέλουμε ενισχύσεις», ήταν τα λόγια του Ρουμάνου. 

Ζήτησε ενισχύσεις ο Λουτσέσκου και έρχονται αμέσως! 
Στιγμιότυπο_2022-07-07_1.34.30_πμ.png

Η μεταγραφή του Αντόνιο Τσόλακ έκλεισε τα ξημερώματα της Τετάρτης και ο Κροάτης αποχώρησε από την Ολλανδία για να ταξιδέψει στην Γλασκόβη και να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στη Ρέιντζερς. Αφήνοντας, τον ΠΑΟΚ χωρίς… επιθετικό για το φιλικό με την Άλκμααρ, μιας και ο Νέλσον Ολιβέιρα είχε μείνει εκτός λόγω χτυπήματος στην μέση. 

Παρόλα αυτά, ο Μπότο κινήθηκε άμεσα και θέμα χρόνου είναι πια οι επίσημες ανακοινώσεις της ομάδας για τις μεταγραφές των Μπράντον Τόμας και Κάλεντ Νάρεϊ. Ο πρώτος θα έρθει στην Τούμπα ως ελεύθερος από την Μάλαγα για να πλαισιώσει τον Ολιβέιρα που προορίζεται για πρώτο φορ στην ομάδα, και να καλύψει ένα ακόμα κομμάτι στο μεταγραφικό πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή, ο οποίος ήθελε έναν ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Τσόλακ

Επίσης, ο Γερμανός της Φορτούνα ΝτίσελντορφΚάλεντ Νάρεϊ θα έρθει για την θέση του επιθετικού εξτρέμ, αν και ο ίδιος έχει αγωνιστεί μόνο ως δεξί. Κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι ο Ζίβκοβιτς θα μετακινηθεί στα αριστερά. Τέλος, ο «Δικέφαλος» θα επιχειρήσει να φέρει και «10άρι» πριν από τον πρώτο αγώνα με την Λέφσκι Σόφιας (21/07). Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το επόμενο φιλικό του ΠΑΟΚ θα γίνει το Σάββατο (09/07) κόντρα στην βέλγικη Σταντάρ Λιέγης 

Φοίβος Πεφάνης 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0