Football Talk

Eμπαπέ: «Πάνω απ’ όλους η Παρί»

Eμπαπέ: «Πάνω απ’ όλους η Παρί»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, με δηλώσεις του ανέφερε πως έχει δεθεί έντονα με την Παρί Σεν Ζερμέν, αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, ανήκει πλέον στο… μακρινό παρελθόν.

Η παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ, στη Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2025, έχει επισημοποιηθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, δίνοντας τέλος στο «σίριαλ» της απόκτησης του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με δηλώσεις του ο 23χρονος, σούπερ σταρ, αναφέρθηκε στο «δέσιμο» του με τους Παριζιάνους και στη σημασία που έχει ο σύλλογος γι’ αυτόν.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου επιθετικού:

«Η Παρί είναι σημαντική για μένα. Ίσως να μην είχα αρκετό χρόνο για να είμαι αρκετά ρομαντικός με τους φιλάθλους. Αυτό που με ένοιαζε πρωτίστως ήταν να έχω καλή απόδοση, αλλά αυτός ο σύλλογος σημαίνει πολλά για μένα, το ξέρουν όλοι αυτό.

Απλά συμμετέχω σε ένα πρότζεκτ, δεν είμαι εγώ η βάση του. Με όλες τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν, σπουδαία πράγματα είναι μπροστά μας και θέλω να αφήσω το σημάδι μου

Ο σύλλογος έρχεται πρώτος. Δεν πρόκειται για ένα δικό μου πλάνο. Υπήρχε Παρί πριν από μένα και θα υπάρχει μετά από μένα, εγώ απλά θέλω να προσθέσω ένα λιθαράκι στο οικοδόμημά της»


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0