Football Talk

Ο Θουμπιθαρέτα, ο Ελ Αραμπί και η πρώτη προπόνηση

Ο Θουμπιθαρέτα, ο Ελ Αραμπί και η πρώτη προπόνηση

Εν αναμονή της επιστροφής και της απάντησης του Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρίσκονται στον Ολυμπιακό, την ώρα που συνεχίζονται οι συζητήσεις για την διοικητική ενίσχυση με το όνομα του Άντονι Θουμπιθαρέτα να βρίσκεται στο επίκεντρο. Την Τρίτη η πρώτη προπόνηση των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν.

Μια μικρή καθυστέρηση στην επιστροφή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί από τις διακοπές του μεταθέτει για λίγο την απάντηση του Μαροκινού στην πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας που έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ελ Αραμπί θα βάλει την Τρίτη την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον Πειραιά μέχρι το 2024.

Από κει και πέρα συνεχίζονται οι συζητήσεις/ διαπραγματεύσεις για ενίσχυση σε όλα τα μέτωπα. Για την διοικητική θέση ο Ολυμπιακός μιλάει με αρκετούς υποψήφιους και φαίνεται έχει ρίξει το βάρος στην ισπανική αγορά. Το όνομα του Αντονι Θουμπιθαρέτα βρίσκεται στη λίστα και έχει αρκετούς υποστηρικτές. Ο 60χρονος άλλοτε τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα έχει πλούσιο βιογραφικό και διασυνδέσεις στο κορυφαίο επίπεδο που μπορού να βοηθήσουν σημαντικά στην εξέλιξη του πρότζεκτ των ερυθρόλευκων. 

Ο Θουμπιθαρέτα έχει θητεύσει ως αθλητικός διευθυντής στις Μπαρτσελόνα, Μπιλμπάο και Μαρσείγ, ενώ μετά το 2020 όταν και αποχώρησε από τους Μασσαλούς δεν έχει εργαστεί. Τα τελευταία δύο χρόνια προτίμησε να ξεκουραστεί, απέρριψε αρκετές προτάσεις αλλά φαίνεται πως ήρθε η ώρα να… σηκώσει και πάλι μανίκια. Μάλιστα εκτός από τον Ολυμπιακό φαίνεται πως ενδιαφέρεται για να συνεργαστεί μαζί του και η μεξικάνικη Μοντερέι

Την ίδια ώρα στον Πειραιά κορυφώνονται οι επαφές για απόκτηση δεξιού μπακ με τα ονόματα των Κόουτο και Άβιλα να βρίσκονται στο επίκεντρο. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να έχει τον βασικό του δεξιό μπακ της νέας σεζόν στην αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στις 22 Ιουνίου και όλα δείχνουν πως θα τον έχει. 

Τα… βάσανα, όμως για τους ποδοσφαιριστές του ξεκινούν αύριο, Τρίτη όταν και είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν. Από αυτή φυσικά θα απουσιάζουν οι 13 διεθνείς που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες και θα πάρουν επιπλέον μέρες άδειας ώστε να αδειάσουν μπαταριές και να ενσωματωθούν, οι περισσότεροι από αυτούς, στην Αυστρία. Στην πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη δεν θα βρίσκονται επίσης οι Φορτούνης και Βρουσάι που έχουν ενημερωθεί πως δεν υπολογίζονται, ενώ από τους δανεικούς που θα έχουν την ευκαιρία να πείσουν τον προπονητή ξεχωρίζουν τα ονόματα των Κούτρη, Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0