Football Talk

ΑΕΚ: Οι στόχοι στην άμυνα, τα «θέλω» του Αλμέιδα και τι να περιμένουμε

ΑΕΚ: Οι στόχοι στην άμυνα, τα «θέλω» του Αλμέιδα και τι να περιμένουμε

Όλες οι τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ σχετικά με την απόκτηση δυο στόπερ!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ προχωράει. Μακριά από τα «φώτα», αλλά προχωράει. Είναι μάλλον θετικό το γεγονός ότι προς στιγμήν δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών που η ΑΕΚ προχωράει τις επαφές της. Αν εξαιρέσουμε τον Πινέδα, κανένα άλλο όνομα που έχει γίνει γνωστό δεν αποτελεί ουσιαστικό μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση πως μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας και ειδικά στην Ολλανδία (12 Ιουλίου θα αναχωρήσει η αποστολή για το Άλκμααρ) θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του, τουλάχιστον, δυο νέα στόπερ, που προορίζονται για βασικοί και δυο νέα κεντρικά χαφ. Γενικά η ΑΕΚ δουλεύει παράλληλα πολλές περιπτώσεις μεταγραφικών στόχων της και στην άμυνα και στο κέντρο, αλλά και στην επίθεση. Χρόνο έχει μπροστά της, όμως όσο γίνεται πιο σύντομα θα ήθελε να ξεκαθαρίζει με τις προσθήκες. Τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνονται και οι υποχρεώσεις παικτών με τις Εθνικές τους ομάδες και αναμένονται πιο ουσιαστικές εξελίξεις.

Αυτή τη στιγμή πιο προχωρημένη υπόθεση δείχνει να είναι η απόκτηση ενός στόπερ. Οι συζητήσεις με την ομάδα του (δεν είναι ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής που συζητάει η ΑΕΚ) είναι σε πλήρη εξέλιξη και γίνονται διάφορες… ζυμώσεις, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή συμφωνία. Ο Αλμέιδα λοιπόν, θέλει δυο στόπερ. Έναν αριστεροπόδαρο αμυντικό και έναν δεξιοπόδαρο. Και θα αποκτηθούν. Ίσως και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται να έχουμε και ουσιαστικές εξελίξεις. Αυτός είναι ο στόχος της ΑΕΚ. Γενικά από εδώ και στο εξής πρέπει να περιμένουμε να «τρέξουν» δραστικά τα μεταγραφικά θέματα της Ένωσης και στο προσκήνιο, έχοντας και τις πρώτες ανακοινώσεις.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0