Football Talk

Ντομίνγκο Μπλάνκο: Ο... φίλος του Παλάσιος, που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Παναθηναϊκό! (video)

Ντομίνγκο Μπλάνκο: Ο... φίλος του Παλάσιος, που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Παναθηναϊκό! (video)
Η περίπτωση του 27χρονου Αργεντινού μέσου, Ντομίνγκο Μπλάνκο, έχει κινήσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, με τις οικονομικές απαιτήσεις να βρίσκονται πολύ ψηλά, αλλά στην περίπτωση απόκτησης του η ομάδα… ανεβαίνει λέβελ!

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός χαφ μεγάλης δυναμικότητας, ανεξαρτήτως με το πως θα καταλήξουν οι υποθέσεις των Γκατσίνοβιτς και Βιγιαφάνιες. Καθημερινά ακούγονται διάφορα ονόματα. Είναι κάτι λογικό, αφού πολλοί παίκτες προτείνονται στην ομάδα από μάνατζερ οι οποίοι διαρρέουν τις περιπτώσεις για δικό τους όφελος.

Προ ημερών ακούστηκε η περίπτωση του Πρίγιοβιτς, την οποία διαψεύσαμε, αφού όπως φαίνεται ήταν ένα «μανατζερικό παιχνίδι». Σειρά έχει ο Ντομίνγκο Μπλάνκο.

Η περίπτωση του Αργεντίνου μέσου, έχει… παίξει στα ενδότερα του Παναθηναϊκού. Αναφερόμαστε σε έναν παίκτη στα πλαίσια του Παλάσιος. Μάλιστα, ο Μπλάνκο είναι και αυτός ένας ποδοσφαιριστής όπου δεν έχει φύγει ποτέ από τα σύνορα της Λατινικής Αμερικής, καθώς το ποδόσφαιρο στην γενέτειρα χώρα του, του έχει δώσει τη δυνατότητα να έχει αυτό που θέλει.
0036986049_1_1.jpg

Έχει βρεθεί συμπαίκτης με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος στην θητεία τους στην Ιντεπεντιέντε, εκεί όπου έκανε το ξεπέταγμα του και εδραιώθηκε… για τα καλά. Οι δύο παίκτες έχουν τον ίδιο μάνατζερ και έτσι προτάθηκε στους πράσινους ο παίκτης. Το ύψος του είναι (1,67)… ανάμεσα στου Βιγιαφάνιες (1,71) και του Παλάσιος (1,63), αλλά η εκρηκτικότητα του και η επαφή του με την μπάλα είναι «το κάτι άλλο».

Μπορεί να κάνει το «μπαμ» στο κέντρο του Παναθηναϊκού και σε συνεργασία με τις ανασταλτικές λειτουργίες και το playmaking του Ρούμπεν Πέρεθ, μπορεί να αποτελέσουν σημείο κλειδί για το κέντρο της ομάδας. Έχει πολύ καλή σχέση με τα άκρα του αγωνιστικού χώρου, ωστόσο η θέση του είναι κυρίως στο 10 ή το 8. Επιπλέον είναι σχετικά γρήγορος, πολύ καλός τεχνίτης, έχει την πάσα και την ντρίμπλα, ενώ δεν είναι και πολύ ψηλός (1.67)

Αλλά για να μην μακρηγορούμε οι οικονομικές απαιτήσεις από πλευράς παίκτη, όσο και από πλευράς μάνατζερ, είναι υψηλότατες και είναι αρκετά μεγαλύτερες από αυτές που κόστισε ο Σεμπάστιαν Παλάσιος. Η περίπτωση του, έχει κινήσει το ενδιαφέρον του προπονητή και της ομάδας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0