Football Talk

Νέος τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι!

Νέος τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι!

Τον άνθρωπο που θα καλύψει τη θέση του τεχνικού διευθυντή βρήκε στο πρόσωπο του Πολωνού Ράντοσλαβ Κουχάρσκι η «Ένωση».

Τον εκλεκτό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή βρήκε η ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι ο οποίος από τον Σεπτέμβριο του 2021 μέχρι πρότινος, ήταν μέλος της τεχνικής επιτροπής της πολωνικής Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του πολωνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής της χώρας.

Ο 41χρονος Πολωνός βρισκόταν εδώ και μέρες σε συζητήσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ ο ίδιος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και σήμερα (28/5) έδωσε τα χέρια με τον ισχυρό άνδρα της «Ένωσης»!

Ο Κουχάρσκι ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής στην Κ17 και Κ19 της Λέγκια Βαρσοβίας (2008-2011), ενώ έχει διατελέσει σκάουτερ (2013) και επικεφαλής της Ακαδημίας (2015). Μάλιστα τον Μάιο εκείνου του μήνα έγινε scouting director στον σύλλογο, κάνοντας τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβοτς.

Στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2016-17 δούλεψε ως σκάουτερ κεντρικής Ευρώπης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ήταν αθλητικός διευθυντής στη συνέχεια (Σεπτέμβριος 2018-Δεκέμβριος 2021) στη Λέγκια. Σ’ εκείνη την περίοδο η ομάδα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Πολωνίας, 14 παίκτες κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα, ενώ πραγματοποιήθηκαν και μεγάλες πωλήσεις όπως αυτή του Σεμπαστιάν Σιμάνσκι στη Δυναμό Μόσχας έναντι 6 εκατ. ευρώ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0