Football Talk

Μεσοβδόμαδα η συνάντηση Καρυπίδη-Μπούργος!

Μεσοβδόμαδα η συνάντηση Καρυπίδη-Μπούργος!

Μέσα στη βδομάδα και πιθανότατα την Τρίτη θα γίνει η πολυαναμενόμενη συνάντηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης με τον προπονητή της ομάδας για μια πρώτη κουβέντα ενόψει της σεζόν που ολοκληρώθηκε αλλά και εκείνης που έρχεται.

Την ώρα που το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Άρης καλείται να βρει λύσεις στο ζήτημα που έχει προκύψει με την αδειοδότητση, η διοίκηση του συλλόγου και ο Θεόδωρος Καρυπίδης, σε συνεννόηση με τον προπονητή οφείλει να σκέφτεται την επόμενη μέρα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Δηλαδή τον Άρη στην Ευρώπη.

Ως εκ τούτου σε πρώτο πλάνο είναι μια συνάντηση με τον Χερμάν Μπούργος. Εκεί θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ανοιχτά ζητήματα και θα χαράξουν μια πρώτη κοινή γραμμή για το μέλλον των «κιτρίνων».

Η συνάντηση αυτή ήταν προγραμματισμένη για αυτή τη βδόμαδα όμως οι εξελίξεις έτρεχαν και είχαν μεγαλύτερη βαρύτητα. Οι δυο άνδρες πιθανότατα θα βρεθούν την προσεχή Τρίτη, δίνοντας προτεραιότητα στο υπάρχον ρόστερ για τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται και για όσους δεν βρίσκονται στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0