Football Talk

ΑΕΚ: Με Αραούχο στο Χαριλάου – Ποιες οι πιθανότητες να είναι στην 20άδα

ΑΕΚ: Με Αραούχο στο Χαριλάου – Ποιες οι πιθανότητες να είναι στην 20άδα

Ο Σέρχιο έχει κάνει αγώνα δρόμου να ξεπεράσει τη θλάση του και να παίξει έστω και λίγο στο ματς με τον Άρη.

Με τον Σέρχιο Αραούχο μαζί της θα ταξιδέψει η ΑΕΚ το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για το ματς του Σαββάτου (14/5) με τον Άρη. Το παιχνίδι θα κρίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και ο Αργεντινός έχει κάνει τεράστια προσπάθεια να… νικήσει το χρόνο και να καταφέρει να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί, ώστε να παίξει έστω λίγα λεπτά σε αυτό το ματς. Οι πιθανότητες ωστόσο δεν είναι υπέρ του. Θα τις εξαντλήσει όμως μέχρι τέλους.

«Δέστε με για να μπω να παίξω», έλεγε ο Αραούχο στους γιατρούς της ΑΕΚ, όμως ουδείς μπορεί να ρισκάρει πιθανή σοβαρότερη υποτροπή.

Μέχρι τέλους λοιπόν, ο Αργεντινός θα παλέψει να είναι στην 20άδα, αν και δεν έχει κάνει εδώ καιρό προπόνηση με την ομάδα. Το σίγουρο είναι πως ο Σέρχιο Αραούχο θα ταξιδέψει με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη ούτε ή άλλως, καθώς πριν το ματς θα βραβευθεί για τη γνωστή του αντίδραση σχετικά με τον Άλκη. Συγκεκριμένα ο «Τσίνο» είναι προσκεκλημένος της Δομής «Εις το Όνομα του Άλκη», από την οποία και θα τιμηθεί πριν την αυριανή σέντρα για τον τρόπο, που και ο ίδιος τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0