Football Talk

Ολυμπιακός: Στην πόρτα της εξόδου ο Λαλά - Ανανέωσε με το «σπαθί» του ο Βατσλίκ

Ολυμπιακός: Στην πόρτα της εξόδου ο Λαλά - Ανανέωσε με το «σπαθί» του ο Βατσλίκ

Τις τελευταίες του εβδομάδες στον Πειραιά διανύει ο Κένι Λαλά με τον επαναπατρισμό του να φαντάζει πολύ πιθανός, την ώρα που ο Τόμας Βατσλίκ ενεργοποίησε μέσω συμμετοχών την ανανέωση του συμβολαίου του. 

 

Μπορεί το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο να βρίσκεται στο επίκεντρο, ωστόσο είναι δεδομένο πως ήδη έχουν παρθεί αποφάσεις για το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Μια από αυτές είναι η αποχώρηση του Κένι Λαλά, αφού ο Γάλλος δεξιός μπακ δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι ομάδες από την πατρίδα του που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Την ίδια ώρα δεδομένη είναι και η παραμονή του Τόμας Βατσλίκ. Ο διεθνής Τσέχος τερματοφύλακας που μετακόμισε από την Σεβίλλη στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι είχε έναν όρο στο συμβόλαιο του που προέβλεπε αυτόματη ανανέωση αν έπαιζε στο 70% των αγώνων της σεζόν. Ο Βατσλίκ έχει ήδη «πιάσει» τον αριθμό που χρειαζόταν και θα υπερασπίζεται τα γκολπόστ των «ερυθρόλευκων» και την επόμενη σεζόν. Εξάλλου, η απόκτηση αποτελεί ίσως την πιο πετυχημένη προσθήκη που έγινε το περασμένο καλοκαίρι και με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις έχει κερδίσει με το «σπαθί» του την φανέλα του βασικού. 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0