Football Talk

Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο 0-1: Αστοχία και Γκαρσία δίκασαν τους «μπλαουγκράνα» (video)

Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο 0-1: Αστοχία και Γκαρσία δίκασαν τους «μπλαουγκράνα» (video)

Αντιμέτωπη με την ήττα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο με 1-0 ήρθε η Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να είναι πλέον ισόβαθμοι με τη Σεβίλλη στους 63 βαθμούς.

Μια τεράστια εκτός έδρας νίκη πήρε ο Ράγιο Βαγιεκάνο στο Καμπ Νόου, επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με 1-0 στο πλαίσιο της 21ης εξ αναβολής αγωνιστικής της La Liga. Με αυτόν τον τρόπο η Ράγιο έγραψε τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ αντιθέτως οι «μπλαουγκράνα» έδωσαν έδαφος στην τρίτη Σεβίλλη με την οποία ισοβαθμούν στους 63. Μάλιστα αυτή αποτέλεσε την πρώτη φορά στην ιστορία της Μπαρτσελόνα κατά την οποία χάνει σε τρία διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια! 

Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε από τα πρώτα μόλις λεπτά και πάγωσε το γήπεδο. Συγκεκριμένα στο 9ο λεπτό ο Γκαρσία έγινε δέκτης μιας ωραίας μπαλιάς και με σουτ στην κλειστή γωνία κατάφερε να νικήσει τον Τερ Στέγκεν και να γράφει το 1-0.

Η Μπαρτσελόνα μέχρι και το 25ο λεπτό δεν είχε καταφέρει να αντιδράσει, πλην ενός σουτ του Αραούχο το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Ντιμιτριέβσκι. Στο 42’ ο Γκάβι έστειλε τη μπάλα στην εσωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού, η οποία στη συνέχεια έσκασε στο έδαφος. Ο Τόρες πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε αμέσως ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τσάβι έδειξε την ίδια… ανικανότητα να σκοράρει, γεγονός που ήταν και καταδικαστικό. Στο 90+2’ ο Τραορέ επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ όμως ο κίπερ της Ράγιο απέκρουσε, ενώ στην επόμενη φάση ο Ντιμιτριέβσκι έσωσε το σουτ του Ντεμπελέ.

Το σκορ έμεινε ως είχε και η Μπαρτσελόνα παρ’ όλο που έσπασε την προηγούμενη αγωνιστική το σερί ηττών, θα έπρεπε να συμβιβαστεί για ακόμη μία φορά με την ήττα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντεστ (46’ Λενγκλέ), Αραούχο, Γκαρθία, Άλμπα, Φρ. Ντε Γιονγκ (60’ Γκονθάλεθ), Μπουσκέτς, Γκάβι, Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ (71’ Λουκ ντε Γιονγκ), Τόρες (60’ Ντεπάι)

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ντιμιτριέβσκι, Μπάλιου, Μάρας, Κατένα, Φρ. Γκαρθία (71’ Τραορέ), Βαλεντίν (67’ Τρέχο), Κομεσάνια, Παλαθόν (87’ Ερνάντεθ), Λόπεθ (87’ Σουάρεθ), Α. Γκαρθία, Εντεκά

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0